Zvezda vratila igrača iz FMP-a

Crveno-beli "osvežili" ekipu uoči početka domaćeg prvenstva.

Košarka 17.04.2018 | 18:30
Zvezda vratila igrača iz FMP-a
U dresu Crvene zvezde mts počeo je sezonu, a u istim bojama će je i završiti.

Mladi Aleksa Radanov (20, 202 cm) registrovan je pred početak domaćeg prvenstva kao igrač branioca titule, javlja portal "Basketball sphere". Već od srede i utakmice prvog kola, on bi mogao da konkuriše za mesto u ekipi Dušana Alimpijevića i da nastupi u meču protiv Mladosti iz Zemuna (sreda, 18 časova).

Zvezdin "đak" tako se ponovo priključio saigračima uz koje je i počeo sezonu, na pripremama i u prijateljskim utakmicama. U crveno-belo sada se vraća kao jedan od igrača sa spiska selektora Aleksandra Đorđevića za "A" reprezentaciju i ojačaće pre svega bekovsku liniju branioca titule, u kojoj do daljeg još neće biti Nemanje Dangubića.

Radanov je u utakmicama ABA lige imao zapaženu rolu u FMP-u (25 minuta po meču) i postizao je po 8,2 poena, uz 3,7 skokova i 1,7 asistencija. Njegovo priključenje timu svakako je jedan od poteza koje Zvezda preduzima i razmišljajući o sledećoj sezoni.

Upražnjeno mesto u ekipi iz Železnika "popuniće" bivši igrač Mege, Đorđe Simeunović, koji je sezonu 2017/18 proveo u Vršcu, nastupajući u domaćem prvenstvu i u Drugoj ABA ligi.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar