Kjelinijeve teške optužbe: Platili ste!

Tenzije na terenu nekoliko puta dostizale tačku ključanja!

Fudbal 12.04.2018 | 15:45
Kjelinijeve teške optužbe: Platili ste!
Još se nije slegla prašina zbog svega viđenog u Madridu prošle noći, teško da će se stvari smiriti i u narednim danima, a kako sati prolaze - pristiže novi materijal koji pokazuje koliko je napeto bilo na travnatoj površini stadiona Santijago Bernabeu! 

Suđenje Majkla Olivera, a posebno isključenje Đanluiđija Bufona već se našlo na tapetu mnogobrojnih diskusija, a sada će tek pričati o teškim optužbama Đorđa Kjelinija u momentu kada je dosuđen odlučujući penal za Kraljevski klub. Iskusni štoper našao se u žustroj raspravi sa igračima Reala, a posebno sa Marselom kome je prvo pokazao, a onda i izgovorio "Platili ste, platili ste", čime je jasno stavio do znanja kakvo je njegovo mišljenje o kontaktu Medija Benatije i Lukasa Vaskeza i same odluke kontroverznog sudije Olivera da živu fudbalsku legendu izbaci na onakav način. 

Marselo nije želeo da ulazi u dalju raspravu, ali mu je poručio da je penal postojao...

Izvor: mozzartsport

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Poslednji kineski car

12.04.2018 14:50

Sama fotografija kaže /rezultat u gornjem lijevom uglu 1:3/ da se to nije desilo u momentu kada je dosuđen penal, nego kada je on izveden. Inače, moglo je i bez penala, tj.moralo je. Juventus je zaslužio barem produžetke,ako ne i prolaz.

ODGOVORITE