Slatke muke Vladana Milojevića pred derbi...

Ceo tim na raspolaganju! Prvo se radu sa ekipom priključio Mičel Donald, a isto to učinio je i reprezentativni štoper Vujadin Savić, pa su obojica u konkurenciji za tim protiv Partizana.

Fudbal 12.04.2018 | 21:00
Slatke muke Vladana Milojevića pred derbi...
Polako počinje da se diže tenzija i raste adrenalin uoči subotnjeg 157. večitog derbija na stadionu Rajko Mitić (18.30). Crveno-bele raduje činjenica da je igrački kadar konačno kompletiran, pa Vladan Milojevićmože da računa na sve igrače, što mu znatno olakšava pripremu ovog meča.

Prvo se radu sa ekipom priključio Mičel Donald, a isto to učinio je i reprezentativni štoper Vujadin Savić, pa su obojica u konkurenciji za tim protiv Partizana.

Crveno-beli rasterećeniji i sa nešto više mogućnosti dočekuju predstojeći meč, pošto im šest bodova prednosti daju značajnu prednost uoči ove utakmice.

Dosadašnja dva prvenstvena derbija okončana su nerešenim rezultatom. Okršaj na stadionu Rajko Mitić je završen bez golova, dok je u Humskoj bilo 1:1

„Prvi smo, ne razmišljamo mnogo o tabeli i o bodovima, želimo samo da pobedimo i da obradujemo najbolje navijače na svetu. Pritisak je na strani protivnika, jer mi imamo veliku prednost u plej-ofu. Sigurno će oni morati da igraju dosta otvorenije i napadački. Moraće da izađu i da idu na pobedu ako žele da ostanu u igri, ali mi ćemo takođe ići na trijumf. Videćemo, ko bude bolji neka pobedi, nadam se da ćemo to biti mi“, rekao je Filip Stojković.

Pojačana konkurencija u ekipi podiže nivo rada i kod ostalih igrača, mada, se to pred ovakve mečeve u svakom slučaju podrazumeva.

„Drago mi je što su svi lepo raspoloženi u ekipi, svi smo maksimalno spremni za naporan rad na svakom treningu. Bavimo se našom igrom i našom organizacijom na terenu, ne razmišljamo mnogo o protivniku. Raduje nas sve što smo konačno u kompletnom sastavu, imali smo dosta problema sa povredama u prethodnom periodu. Uspešno smo to prebrodili i izašli još jači. Nadam se da ćemo kao ekipa biti na visini zadatka, da će naša prepoznatljiva odbrana i ovog puta ostati neprobojna“.

Partizan nema drugog izbora osim da pokuša da osvoji sva tri boda na našem najvećem stadionu. Sve ostalo bi dovelo Crvenu zvezdu na korak od osvajanja 28. šampionske titule. Ipak, iz Ljutice Bogdana poručuju da ih kalkulacije ne zanimaju.

„Na prethodnim derbijima smo imali dosta šansi koje nismo iskoristili. Nadam se da će mi treći derbi doneti sreću, verujem da je vreme za pobedu, posle dva nerešena ishoda. Napravili smo dosta velikih stvari ove sezone, beležili smo značajne pobede u Evropi, a sada je vreme da krunišemo sezonu pobedom u derbiju i šampionskom titulom“, poručio je Stojković.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar