Dojava o bombi prekinula koncert

Dobojskoj policiji sinoć je prijavljeno da je u prostorijama ugostiteljskog objekta “Džungla” u Doboju postavljena bomba, zbog čega je prekinut koncert pjevača Aleksandra Vuksanovića, poznatijeg kao Aca Lukas.

Republika Srpska 09.04.2018 | 12:10
Dojava o bombi prekinula koncert
Pripadnici policije iz objekta su evakuisali sva lica i izvršen je protivdiverzioni pregled, te je utvrđeno da je riječ o lažnoj prijavi.

Na mjesto događaja upućeni su pripadnici Teritorijalne vatrogasne jednice Doboj i radnici Službe hitne pomoći Doma zdravlja Doboj, kao i “Elektro Doboja”.

“Pripadnici Policijske uprave Doboj preduzimaju sve potrebne mjere i radnje s ciljem utvrđivanja svih okolnosti prijave i identifikovanja izvršioca, ili izvršilaca izvršenog krivičnog djela lažno prijavljivanje krivičnog djela”, ističe se u saopštenju.

Policijska uprava Doboj apeluje da građani na ovaj način ne zloupotrebljavaju policiju i druge uključene subjekte, te napominjemu da svako lažno prijavljivanje krivičnog djela predstavlja krivično djelo za koje je predviđena novčana kazna ili kazna zatvora.

(Nezavisne novine)

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Hare

09.04.2018 12:18

Konkurencija je čudo neće narod meni e neće ni tebi

ODGOVORITE
Name

O M G

09.04.2018 14:03

Lukas droga Dzungla.

ODGOVORITE