Pešić skroman i poslije 25 golova u sezoni!

Nisam opterećen brojkama, bodovi su najvažniji! Odlični napadač zadovoljan činjenicom da je prekinuo post koji je trajao 684 minuta igre.

Fudbal 02.04.2018 | 14:15
Pešić skroman i poslije 25 golova u sezoni!
Najbolji strelac Crvene zvezde u Lučanima je došao do brojke od 25 postignutih golova kada se u obzir uzmu sva takmičenja u ovoj sezoni. Ipak, rođeni Nišlija kao i uvek ispred sebe stavlja kompletan učinak tima i ostvareni rezultat.

Crveno-beli su u Lučanima ubedljivo savladali Mladost rezultatom 5:2.

„Najvažnije je da smo danas ostvarili novu pobedu i osvojili važne bodove pred poslednju utakmicu u regularnom delu prvenstva. Na vreme smo pogotkom otvorili meč, usledilo je dosta uzbuđenja, ali mislim da je ovaj ishod najrealniji. Zadovoljni smo onim što smo postigli. Mladost uvek igra otvoreno i napadački, bili smo spremni na to jer zaista su ekipa koja neguje jako lep stil fudbala. Trener Milovanović je poznat po tome da njegove ekipe igraju napadački i zato smo mogli da pretpostavimo kakvu će taktiku primeniti. Verujem da su navijači uživali u utakmici”, rekao je Pešić.

Odlični napadač je prekinuo post koji je trajao 684 minuta igre ili tačno mesec dana, što je izuzetno važno pred ključni deo sezone.

„Naravno da golovi i asistencije znače za samopouzdanje i da svako voli da postigne pogodak, ali i ranije sam govorio da nisam opterećen brojkama. Do sada sam zabeležio dobar učinak i sve preko toga je još jedan razlog da budem zahvalan. Već nekoliko puta do sada se desilo da budem precizan sa bele tačke kada mene protivnički igrač obori u kaznenom prostoru i srećan sam što sam se danas dobro snašao. U finišu meča sam dobro iskoristio loptu koju je odlično poslao Milijaš i postavio konačan rezultat“.

Susret protiv Zemuna (četvrtak, 17.00) poslednji je meč uoči podele bodova i plej-ofa u Superligi.

„Bitno nam je da potpuno spremni i sa dobrim rezultatima iza sebe dočekamo plej-of. Sada nas očekuje susret sa ekipom Zemuna, da ostvarimo još jednu pobedu i da sa istom razlikom uđemo u plej-of”, poručio je Pešić.

Izvor: mozzartsport

Foto: Star Sport

Komentari / 0

Ostavite komentar