"Ovo je Srbija": Crnogorci pravili haos u Zagrebu!

Navijači Budućnosti privedeni nakon incidenata na Trgu bana Jelačića u Zagrebu pred meč sa Cedevitom. Skandirali "Ovo je Srbija" i "Ubij ustaše", prenose hrvatski mediji.

Košarka 25.03.2018 | 16:15
"Ovo je Srbija": Crnogorci pravili haos u Zagrebu!
Oko 50 navijača košarkaškog kluba Budućnost uhapšeno je nakon nereda u centru Zagreba danas oko 14 časova, prenose hrvatski mediji!

Televizija "Nova" prenosi i da su navijači, nezvaničnom na Trgu bana Jelačića pevali "ubij ustaše" i "ovo je Srbija", te da su razbijali flaše nekoliko sati pred meč sa Cedevitom.

Portal "Index" navodi da je policija postrojila grupu navijača koja je prethodno rušila kante po centru i "porazbijala nekoliko kafića".

Navodi se i da je policija privela izgrednike i da prema prvim informacijama nema povređenih, a da je u međuvremenu bačen i suzavac, mada se ne zna da li su ga bacili policajci ili navijači.

Navijači Budućnosti stigli su u Zagreb kako bi gledali drugi meč polufinala plej-ofa ABA Lige protiv Cedevite koju je crnogorski sastav dobio u poslednjim sekundama preko Nemanje Gordića (84:83).

Drugi meč igra se od 18 časova u Zagrebu uz prenos na TV Arena Sport.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

jole

25.03.2018 15:12

Kakve veze imaju Crnogorci sa Srbijom.Zovite Milu da ih vodi kuci.

ODGOVORITE
Name

Joja

25.03.2018 16:49

Jebe lud zbunjenog.

ODGOVORITE