Batšuai: Ovo sam pravi ja!

Belgijski napadač Miši Batšuaji je ove zime prešao na pozajmnicu u Borusiju iz Dormtmunda i potpuno se preporodio.

Fudbal 27.03.2018 | 14:00
Batšuai: Ovo sam pravi ja!
Batšuaji je, nakon sjajnih igara u Marseju, zaslužio poziv Čelsija i početkom prelaznog roka 2016. pridružio se timu iz Londona.

Međutim, nije se baš najbolje snašao, pa je na samo 32 nastupa postigao sedam golova.

Loša forma je povukla i sve manje i manje vremena na terenu, dok Borusija nije krenula u potragu za novim napadačem, nakon odlaska Obamejanga, i odlučila se da Belgijanca dovede na pozajmnicu. 

Dvadesetčetvorogodišnjak sam kaže kako osća da je opet na pravom putu, a statistika govori u njegovo ime, jer je na 11 utakmica postigao čak osam golova. 

"U Čelsiju jedva da sam igrao, tako da mi je drago da sam opet bitan. Kada sam došao u Dortmund odmah sam se osetio dobrodošlim i osetio sam mnogo ljubavi", rekao je Batšuaji. 

Borusija ima prava na Belgijanca samo do kraja ove sezone, s obzirom da je tamo na pozajmnici, ali klub je već izražio želju da ga zadrži, što bi sigurno bilo najbolje za obe strane, ali sam igrač nije hteo da komentariše ništa povodom potencijalnog transfera. 

"Ne želim da pričam o tome, ni o Borusiji ni o Čelsiju. Možda neki drugi put", jasan je bio Belgijanac. 

"Čak i kada nisam igrao, Martines me je zvao, tako da imam dobar odnos sa njim. Dajem golove, što me čini bližim Lukakuu. Možemo i da igramo zajedno, ali takođe postoji i zdravakonkurencija u ekipi, to je najbitnije za ovaj tim", prokomentarisao je Belgijanac njegovo mesto u nacionalnom timu. 

Jedna od glavnih atrakcija prethodnih par dana je bila ta da se Jusein Bolt se našao na treningu Borusije, a Batšuai je imao šta da kaže o svetskom šampionu. 

"Žao mi je što nisam bio tamo. Video sam na internetu da je bio dobar i da je čak dao i gol. Bolt je veliki šampion, mnogo ga poštujem. Voleo bih da bude i dalje tamo kada se vratim u Nemačku", zaključio je Batšuaji.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar