Donarumi totalno oborena cijena, rastanak već ovog ljeta!

Izgleda da je ipak Rajola prevario Rosonere tokom pregovora oko novog ugovora.

Fudbal 27.03.2018 | 13:00
Donarumi totalno oborena cijena, rastanak već ovog ljeta!
Milanova tinejdžerska senzacija Đanluiđi Donaruma mogao bi da napusti Milan ovog leta ukoliko Rosoneri ne izbore plasman u Ligu šampiona.

Italijanski sportski dnevnik Gazeta delo sport piše da će u slučaju da Milan ostane bez top evropskog fudbala sledeće sezone njegov agent Mino Rajola pogurati posao i izdejstvovati razlaz između dve strane.

Kako je španski veteran Pepe Reina već potpisao predugovor sa Rosonerima i stiže na leto kao slobodan igrač iz Napulja, to će značajno povećati šanse da Donaruma napusti San Siro. 

Dobra vest za potencijalne kupce italijanskog čuvara mreže (kojih će sigurno biti) jeste da će cena biti znatno niža nego što je iznosila pre 12 meseci. To je zbog klauzule koja je ubačena letos u novi ugovor između Điđa i Milana i koja mu dozvoljava da napusti San Siro za 40.000.000 evra, ako Rosoneri ne budu u šeširima za Ligu šampiona od jeseni.

Ta svota je značajno manja od one koju je Real nameravao da ponudi Romi za Brazilca Alisona Bekera, tako da bi Kraljevski klub mogao da se okrene Donarumi, a konkurenciju će imati i u Pari Sen Žermenu koji takođe želi mladog čuvara mreže Milana.

Izvor: mozzartsport

Foto: Action Images

Komentari / 0

Ostavite komentar