Sergej prekinuo saradnju s Kežmanom!

Mendeš novi agent! Sergej Milinković-Savić, reprezentativac Srbije, raskinuo je saradnju s agentom Matejom Kežmanom i angažovao najuticajnijeg menadžera sveta Žorža Mendeša.

Fudbal 21.03.2018 | 15:45
Sergej prekinuo saradnju s Kežmanom!
Lokalni list "Il Mesadjero" piše da će Mendeš biti jaka spona između Reala i Lacija, čiji će predsednik Klaudio Lotito će zahtevati čak 140 miliona evra za transfer.

Ukoliko bi se na leto realizovao za taj iznos, bivši đak Vojvodine postao bi treći najskuplje plaćeni fudbaler u istoriji, iza Brazilca Nejmara (Barselona - Pari Sen Žermen 222 miliona) i Kilijana Mbapea (Monako - PSŽ 180 miliona). 

Moćni agent Mendeš ima odličnu saradnju sa dvostrukim uzastopnim prvakom Evrope jer je prethodnih godina u kraljevski klub dovodio Kristijana Ronalda, Džejmsa Rodrigeza, Pepea, Anhela Di Mariju, Rikarda Karvalja, kao i trenera Žozea Murinja.

Zbog pisanja italijanskog lista na klupskom sajtu Lacija reagovao je sportski direktor Igli Tare rečima da nije upoznat sa Sergejevom odlukom i da su takvi navodi služe samo da destabilizuju klub ka ispunjenju ciljeva.

Isti dnevnik navodi da će 23-godišnji fudbaler da se vrati u Rim sa okupljanja reprezentacije Srbije zbog povrede i propustiće prijateljske utakmice protiv Maroka u Torinu u petak i četiri dana kasnije u Londonu protiv Nigerije.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar