Objavljen snimak Asada s vojnicima

Kancelarija sirijskog predsjednika objavila je video snimke na kojima se vidi kako Bašar el Asad putuje do prve linije fronta oslobođenim dijelom grada, bez pratnje i tjelohranitelja, i razgovara sa vojnicima u Istočnoj Guti, nedaleko od prestonice Damaska.

Svijet 19.03.2018 | 18:37
Objavljen snimak Asada s vojnicima
Asad je bez tjelohranitelja i običnim, civilnim vozilom, sam vozio oslobođenim dijelom grada kako bi se susreo s civilima koji su pobjegli humanitarnim koridorima i sa vojnicima koji se nalaze na prvoj liniji fronta, navode sirijski portali. Na snimcima deluje smireno i samouvjereno.

Ni po čemu se ne može zaključiti da su drugi vozači na putu znali da je predsjednik Asad za volanom "honde sedan".

Tokom vožnje, Asad je opisivao put i iznio svoja razmišljanja o borbama u Istočnoj Guti.

Rojters navodi da se Asad pohvalio vojnim pobjedama svoje vojske i da je snimljen kako putuje iz centra sirijske prestonice u nedavno oslobođena područja.



Izvor: Tanjug

Komentari / 6

Ostavite komentar
Name

Tref

19.03.2018 21:20

Dodik ne smije Gospodskom proći sam...

ODGOVORITE
Name

To Ti Mislis

19.03.2018 22:03

Nazalost, ne boji se on ipak nikoga, a tebe, mene i sve ostale vrti kao ovce.

Name

Sico Bec

20.03.2018 06:44

Rimao sam priliku da budem prisutan kad je Dodik drzao predizborni skup u jednom od najsrpskijih mjesta u RS na samoj obali Drine, uz granicu sa Srbijom. Put od najmanje 2 km kojim je trebao proci (nakon izlaska iz drzavnog helikoptera), kao i mjesto mitinga, obezbedjivalo je najmanje 50 specijalnih policajaca u uniformi i civilu. Tad sam vidio koliko ga je strah da hoda zemljom u kojoj je toboze predsjednik. Nesvjestan da danas ljudi ne bi prljali ruke ni za malo manje smece.

Name

Palmira

19.03.2018 21:30

Asad je ostao uz svoj narod,nije dezertirao i svaka mu cast,Sta god mislili i njemu taj se nece prodati MNFU za saku dolara.

ODGOVORITE
Name

Re

19.03.2018 23:30

Taj isti Asas se amijao u lice Gadafiju kad je Gadafi pitao ko je sledeci od nas poslije Sadama, nakon 7 dana kad je taj isti Asad puzao ne znam da li se tad smijao

Name

dzoo

20.03.2018 05:03

Putin,Kim,Vucic,Dodik i Asad petorka da se krstis.

ODGOVORITE