Tajron Lu se povukao iz Klivlenda!

Problemi sa zdravljem jači od želje za radom. . . !

Košarka 20.03.2018 | 17:30
Tajron Lu se povukao iz Klivlenda!
Trener Klivlenda Tajron Lu odlučio je da se privremeno povuče sa svoje pozicije zbog problema sa zdravljem, zvanično je potvrđeno na klupskom sajtu.

Trostruki NBA šampion (dva puta kao igrač Lejkersa 2000. i 2001, pa kao trener Kavsa 2016), duže vreme ima određenih muka, za koje mu još nije otkrivena dijagnoza.

Tajron Lu se javnosti obratio putem zvaničnog saopštenja na sajtu Kavsa.

„Posle mnogo razgovora sa doktorima Generalnim menadžerom Kobijem Altmanom i dosta razmišljanja o tome šta je najbolje za tim i moje zdravlje, odlučio sam da se povučem s trenerske pozicije na određeno vreme, kako bih mogao da se posvetim jačanju zdravlja i budem spreman za narednu sezonu“, poručio je Lu i otkrio:

„Imao sam bolove u grudima i ostale uznemirujuće simptome, a na sve to imam i probleme sa spavanjem i to traje godinu dana. Uprkos svim testovima i dalje je nejasno o čemu se zapravo radi“.

Lu je priznao da je pokušao da radi kroz bol, ali da ne želi da njegovo zdravstveno stanje utiče na tim.

„Vreme koje dolazi upotrebiću da se posvetim terapiji i lečenju, što nisam mogao da uradim pred početak sezone. Moj cilj je da postanem jači i zdraviji kako bih mogao da vodim tim do nove šampionske titule“.

Podsetimo, Lu nije sedeo na klupi Kavsa tokom drugog poluvremena utakmice sa Čikagom u subotu upravo zbog pogoršanja zdravlja, zbog čega je treći put tokom sezone bio odsutan. Propustio je i pobedu nad Čikagom u decembru i poraz od Orlanda u februaru.

U Luovom odsustvu ekipu će voditi Leri Dru.

Izvor: mozzartsport

Foto: Action Images

Komentari / 0

Ostavite komentar