Otpad zakopan blizu izvora!

Nepoznati izvršilac izručio je i zakopao nekoliko desetina uginulih ovaca u selu Skatavica u blizini Čelinca. Mještani su se digli noge, jer je otpad, zakopan odmah iznad izvora sa kojeg vodu pije cijelo selo.

Republika Srpska 14.03.2018 | 20:40
Otpad zakopan blizu izvora!
Kako se ubjerila ekipa BN televizije, tone mesa uginulih životinja koje su zakopane pored bazena pitke vode, uznemirile su mještane.

Bez ikakvog pitanja i najvjerovatnije u toku noći, nepoznata osoba je istovarila životinjske leševe, za koje u Skatavici sumnjaju da su zaraženi.

Mještanin Skatavica Radomir Topić  kaže da su s mjesta gdje su leševi zatrpani, gotovo cijelo selo dobija pitku vodu. Mještani kažu da sa ovog uzvišenja teče još devet manjih vodotokova, zbog čega može doći i do zagađenja vode u nižim predjelima.

Kako će nadležni odgovoriti na zahtjeve mještana, za sada nije poznato, jer načelnik opštine Čelinac Momčilo Zeljković nije odgovarao na naše telefonske pozive. Mještani, međutim, najavljuju da ni po koju cijenu neće dozvoliti da izvor zaraze ostane u blizini njihovih kuća.

Najavljuju odlazak, već sutra, u opštinu, gdje će pokušati da razgovaraju sa načelnikom.

Ako nadležni ne reaguju, najavljuju da će uginulu stoku sami udaljiti od izvora sa koga dobijaju pitku vodu.



BN televizija

Komentari / 9

Ostavite komentar
Name

In

14.03.2018 22:13

Jesu ovo Celincani . Godinama glasate za snsd i Zeljkovica a u Celincu sve manje naroda j.... vas snsd i Zeljkovic od kako je nacelnik odsirotana covjek postao milioner a vi ni vde necete smjeti piti jer je dozvolio da se zagadi glasajte ponovo za snsd i crkavajte.

ODGOVORITE
Name

Marko

15.03.2018 06:10

Ovo su vidjeli od Boja Gašano ića, tako je i on dovozio kože iz visokog i zakopavao po Starom Gradu

Name

Драган Кичић

14.03.2018 23:25

Надлежне општинске службе требају предузети законом прописане мјере такође МУП треба пронаћи починиоца овог дјела..Недопустиво је да неко закопава угинуле животиње на мјесту које не одговара за ту намјену ..

ODGOVORITE
Name

Xx

15.03.2018 05:29

Nije iz doboja dovuko niko nego neko ko je blizu

ODGOVORITE
Name

skatavica

15.03.2018 11:27

Nacelnik ispekciskih poslova DERAJIC DAVID inace iz SP je bijo u komisiji zajedno sa jos 3 clana komisije koja je odredjivala lokaciju za zakopavanje vise od 10 ovaca. Odredili su mijesto gdje je nekada bila skola odmah pored puta i nekoliko metara iznad izvora pitke vode kojom se snabdjevaju mjestani TORINA. Zatim su izdali rijesenje gdje se jednom od privatnika koji ima sklopljen ugovovr sa opstinom za vrsenje iskopa nalaze da izvrsi ukopavanje ovaca.

ODGOVORITE
Name

Sinj

15.03.2018 14:11

Još malo.

Name

Ja

15.03.2018 21:03

Pozivam inspektora koji je išao prije na dan sa SINISOM KNEZEVICEM da nađu i odrede lokaciju za zakopavanje 120 ovaca da dafne otkaz na svoje radno mjesto.

ODGOVORITE
Name

Тамо далеко..

18.03.2018 10:49

Где живи и одакле потиче тај нечовек који је одредио место закопавања стрвина угинулих од ко зна какве болештине?Стварно више нема људи,све сама багра и шљам...

ODGOVORITE
Name

Ja

19.03.2018 05:30

Nije to necovjek to je balavac koga je stranka tu postavila