Hrvat koji je zgrozio Njemačku

Hrvat Dražen Dakić, optužen je za stravičan zločin - ubio je svog sina (6), ljubavnika i rođaku svoje bivše supruge Marije - u petak će sesti na optuženičku klupu u gradu Rotevilu na Zemaljskom sudu.

Svijet 13.03.2018 | 22:05
Hrvat koji je zgrozio Njemačku
Ovaj četrdesetogodišnjak je u septembru prošle godine šokirao nemačku javnost nakon što je počinio stravični zločin u Villingendorfu jer nije mogao da se pomiri sa razvodom do kojeg je došlo u februaru prošle godine. Njegova bivša supruga pobegla je u zadnjem trenutku i tom prilikom je potražila pomoć od suseda koji su odmah pozvali policiju, a masakr je preživela i trogodišnja devojčica koja se sakrila u kući u trenutku zločina. Nakon počinjenog zločina Dakić je pobegao, a uhvaćen je nakon pet dana.

U poteru za ubicom bilo je uključeno 70 pripadnika kriminalističke policije. Uhapšen je nakon što su dve osobe dojavile policiji da su videle ubicu Dražena Dakića u mestu Neufra. Nije se opirao hapšenju.
 
- Ja sam onaj kojeg tražite, rekao im je, a da ga niko ništa nije pitao.

Nemačko tužilaštvo sigurno je u jednu stvar: bio je to monstruozan zločin iza kojega se krio perfidan plan: bivšu suprugu je namerno poštedeo kako bi patila čitav život, piše Bild. 

Dakić je u avgustu kupio oružje kojim je počinio stravičan zločin u Villingendorfu, u saveznoj pokrajini Baden.

Njegova bivša supruga se u Villingendorf preselila upravo kako bi se sakrila od bivšeg supruga koji je policiji od ranije bio poznat zbog napada i pretnji. Nažalost, ovaj bivši vojnik uspeo je da otkrije njenu lokaciju i upao je na zabavu na kojoj su njegova bivša supruga i ubijeni slavili dečakov prvi dan škole.

(Blic)

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

Iskreno govoreci

13.03.2018 22:09

Gospodja Marija ima pozu bivse prostitutke full time i sadadnje part time. Nije on to mogao ' podmirit niti ekonomski, a niti seksualno. Silna fristracija se pretvorila u bijes i mrznju. Ona nece patiti puno, a on ce iz zatvora kao starac.

ODGOVORITE
Name

Roditelj

14.03.2018 02:20

Kreten..kako je mogao ubiti djete..

Name

Крвати

15.03.2018 04:28

За Лудницу спремни !

ODGOVORITE