Bolnica u Bostonu!

Tajs završio sezonu, Smart pokidao tetivu palca! Irving, Braun, Horford, Larkin. . .  Teški dani za Kelte. . .

Košarka 15.03.2018 | 08:30
Bolnica u Bostonu!
Šta se do dešava u svlačionici Bostona? Jedan od glavnih kandidata za vrh tabele na Istoku naredne dane dočekaće bez pola tima. Bukvalno!

Vest da je nemačkom centru Danijelu Tajsu stradao meniskus levog kolena i da je zbog toga završio sezonu samo je kap u moru svega što se dešava u redovima Seltiksa. Nedugo pošto je potvrđeno da jeTajsova sezona gotova, stigla je još jedna nepovoljna vest - Markus Smart je pokidao tetivu desnog palca, zbog čega će možda čak morati i na operaciju. Prema informacijama američkih medija - trenutno čeka mišljenje lekarskih specijalista.

A onda se lista nastavlja - Kajri Irving mora da pauzira na neodređeno vreme zbog povrede kolena, Šejn Larkin ima ograničenu minutažu zbog zdravstvenih problema, Džajlen Braun se još oporavlja od posledica stravičnog pada i potresa mozga zadobijenog u meču protiv Minesote nedavno. Na sve to Al Horford je gripozan, dok od početka sezone nema Gordona Hejvorda.  

Sreća za Breda Stivensa je da Kelti neće izaći na parket sve do noći sreda na četvrtak, kada dočekuju Vašington. Dotad se možda neko oporavi...

Izvor: mozzartsport

Foto: Action Images

Komentari / 0

Ostavite komentar