Eventualnom rastanku Partizana i Đukića najviše se nadaju u - Španiji!

Preciznije, na stadionu Hoze Zorilja!

Fudbal 10.03.2018 | 00:03
Eventualnom rastanku Partizana i Đukića najviše se nadaju u - Španiji!
Uprava je, ma šta pisalo u saopštenjima, ozbiljno razmišljala o raskidu saradnje, ali Miroslav Đukić je ostao, pa i pobedom nad Radom (3:1) kupio sebi barem nekoliko dana mira. Naravno, niko ne zna dokle će on trajati, a izgleda da bi se njegovom kraju najviše obradovali u - Španiji. Tačnije u Valjadolidu, koji nije baš zadovoljan radom aktuelnog šefa struke Luisom Cezarom.

Za ovu sezonu, cilj je bio plasman u Primeru. Direktna promocija sada je svetlosnim godinama daleko, mada Valjadolid još ima šanse da se domogne plej ofa, pošto su mesta u baražu udaljena samo tri boda.  Doduše, izazivača je bar sedam, a Valjadolid trenutnom formom ne obećava previše, pa na Pirinejima spekulišu da čak ni pobeda na gostovanju Alkorkonu ne garantuje Cezaru  ostanak na radnom mestu. Opasno se zamerio rukovodstvu kluba i zato što je javno kritikovao to što mu rade iza leđa, iako su mu obećavali ugovor do 2020. godine.

Tu valjda dolazimo do prve paralele sa Đukićem, a druga je u tome što je Partizanov strateg isplivao na prvo mesto Valjadolidove liste želja posle odbijana Joakina Kaparosa i Dijega Agirea da se prihvate vrućeg krompira. Na stadionu “Hoze Zorilja“ po dobrom se sećaju Đukića, koji ih je 2012. godine doveo do Primere, a potom sa najskromnijim budžetom prilično lako sačuvao u elitnom društvu.

Zato, navodi dobro obaveštena Marka, u Valjadolidu pažljivo prate situaciju u Beogradu, nadajući se da će Partizan i Đukić zaista rastati, mada to više i ne izgleda tako sigurno posle jučerašnje kontroverzne konferencije za novinare, na kojoj je šef struke crno-belih kritikovao novinare zbog navodnog objavljivaja netačnih vesti, ali dokačio i upravu rečenicom da i onima koji plasiraju te informacije “šalje poruku“ i da ni on “nije naivan“.

Bilo kako, Valjadolid osluškuje šta se dešava u Humskoj. Istovremeno, grčki mediji - ne navodeći vremenske odrednice - prenose da Vladimir Ivić pregovara o dolasku u Partizan.

Izvor: mozzartsport

Foto: Star Sport

Komentari / 0

Ostavite komentar