Tomovićev emotivni oproštaj od Astorija...

Sačekaj me, kad dođe moje vreme, da popijemo još jednu čašu vina… „Bio si posebna osoba, bila je čast igrati na tvojoj strani, biti u istom timu sa tobom“, poručio je Tomović u poslednjoj poruci svom doskorašnjem saigraču.

Fudbal 05.03.2018 | 12:15
Tomovićev emotivni oproštaj od Astorija...
Srpski defanzivac i fudbaler Kjeva na pozajmici iz Fjorentine Nenad Tomović na emotivan način se oprostio od svog doskorašnjeg saigrača i kapitena Viole Davidea Astorija, koji je protekle noći tragično preminuo u Udinama.

Prema poslednjim informacijama iz Italije 31-godišnji Astorije preminuo u snu od posledica srčanog udara.

Dvije godine dijelili su svlačionicu, potom su se njihovi putevi razišli, da bi se posljednji put sreli prošlog vikenda u Firenci.

Za razliku od oktobarskog duela Kjeva i Fiorentine, ovog puta Nenad Tomović nije bio u startnih 11 i nije na terenu vodio borbu protiv Davidea Astorija.

Srpski internacionalac bio je na klupi, sa kapitenom Fiorentine se sreo prije i poslije utakmice u Firenci, a sudbina je htjela da to bude posljednji susret dva prijatelja.

Davide Astori nije se probudio u nedjelju ujutro u hotelu u Udinama gdje je njegova ekipa spavala pred utakmicu sa Udinezeom, a njegova smrt potresla je Italiju i cijeli fudbalski svijet.

Negovi saigrači, brojni fudbaleri i klubovi širom svijeta uputili su podrške Astorijevoj porodici.

Od kapitena Fiorentine oprostio se i Tomović, porukom na sajtu Kjeva.

„Davide, moj prijatelju… Ovo je najmanje što mogu da kažem. Bio si posebna osoba, bila je čast igrati na tvojoj strani, biti u istom timu sa tobom. Davide, bio si jedan od najinteligentnijih ljudi koje sam ikada upoznao. Želim samo da ti kažem, da ćemo se sresti opet i zajedno popiti još jednu čašu vina. Stvarno bih voleo da me sačekaš kada bude došlo moje vreme. Tvoj prijatelj Nenad“, poručio je Tomović.

Astori je u Firencu stigao na leto 2015. godine, a na početku ove sezone, odnosno posle odlaska Gonzala Rodrigeza zadužio je kapitensku traku u Fjorentini.

Izvor: mozzartsport/mondo.ba

Komentari / 0

Ostavite komentar