Sankcije utiču na cijeli svijet

Američke sankcije Rusiji nisu samo ilegalne, već utiču na cijeli svijet, saopšteno je danas iz Kremlja.

Svijet 03.03.2018 | 17:28
Sankcije utiču na cijeli svijet
"Nikad nismo izazvali ove sankcije i smatramo ih ilegalnim. One ne utiču samo na ljude u našim zemljama, već na cijeli svijet", rekao je portparol Kremlja Dmitrij Peskov.

Bijela kuća juče je saopštila da je predsjednik Donald Tramp na još godinu dana produžio određene sankcije protiv Rusije zbog krize u Ukrajini.

(Srna)

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

Kakofonija

03.03.2018 16:51

Ma sigurno da utiču. Rusija je poznata kao zemlja ogromnog izvoza. Čak kao jedna petina njemačkog izvoza.

ODGOVORITE
Name

Dalaj Lama

03.03.2018 18:07

Rusija je jedan od 5 najvecih izvoznika energenata u koliko neko nije informisan i zemlja sa trenutnom najvecom zalihom zlata jer se u zadnje vrijeme zlato enormno lageruje u Rusiji.Jedan od najvecih izvoznika zitarica i naoruzanja u svijetu i samo onaj ko ne zna podatke moze ironicno da komentarise.Kamo puste srece da mi imamo covjeka kalibra Putina.

Name

Peskov

03.03.2018 17:32

A sankcije za uvoz droge??

ODGOVORITE
Name

Re

04.03.2018 08:32

Postoje kontra sankcije pa npr. poljaci prodaju jabuke preko bn dok ih ne provale. Krim ionako nece povratiti niko i Rusija nikad nece propasti dok je ovakvih kao Putin. Pokusali su oni sa zapada 90-ih da je uniste i rasparcaju kao i YU ali to je bilo kratkog daha. Dzaba su americki doktori 5 puta operisali pijanog Jeljcina da mu produze zivot i da im pomogne u tome. On je bio ruski medvjed a sad imaju posla sa lisicom.

ODGOVORITE