Fizički obračun u studiju NTV

U političkoj emisiji na ruskoj televiziji NTV izbila je tuča uživo u direktnom programu. Fizički su se obračunali ukrajinski politički komentator i voditelj emisije.

Svijet 24.02.2018 | 22:36
Fizički obračun u studiju NTV
Do sukoba, prvo verbalnog, a potom i fizičkog, došlo je nakon rasprave o situaciji u istočnoj Ukrajini.
 
Prvo je verbalni ''rat'' počeo između ukrajinskog politikologa Dmitrija Suvorova i gosta, nemačkog političara Andreasa Maurera.

Maurer je naveo da su napadi koji traju na istoku Ukrajine, u Donbasu, odneli živote 200 dece. Suvorov je to demantovao i tražio relevantne fotografije kao dokaze.

U nameri da smiri Suvorova, voditelj Andrej Norkin pokušao je da ga uhvati za rame, na šta je Ukrajinac žestoko reagovao, pa je nastala tuča u kojoj je učestvovalo nekoliko ljudi.



- Čitam mnogo komentara o tome kako su me pretukli, navodno. Smešno je kad čitam navode da je Norkin prebio Suvorova, jasno se vidi da je on krenuo ka meni i napao me, i da sam ja krenuo u kontranapad, ali su me sprečili. Nekoliko ljudi protiv jednog - tipičan ruski svijet. Ne mogu da kažem da sam pobedio, ali nisam ni izgubio - napisao je Suvorov na Fejsbuku.

Vojni sukob u Ukrajini počeo je još 2014, a u februaru 2015. sukobljene strane potpisale su Minski sporazum, ali situacija je i dalje pod tenzijama, s obzirom na to da obe strane optužuju jedna drugu za kršenje primirja.

(Blic/Avaz)

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

ntv

25.02.2018 02:37

gdjeje cika putin da ovo sredi i sve protjera na sibir

ODGOVORITE