Predstavljao se kao policajac

Lice čiji su inicijali V. S. /44/ iz Brčkog lišeno je slobode, jer je na području opštine Šipovo zaustavljalo automobile i lažno se predstavljalo kao policajac, saopšteno je u Policijskoj upravi Mrkonjić Grad.

Bosna i Hercegovina 17.02.2018 | 14:49
Predstavljao se kao policajac
Policijskoj stanici Šipovo se pola sata iza ponoći obratio tridesetdevetogodišnjak iz Šipova i prijavio da ga je iste noći, dok se vozio putničkim motornim vozilom regionalnim putem Šipovo-Kupres, u mjestu Janjske Otoke zaustavilo nepoznato lice koristeći stop tablice.

Objasnio je da je to lice na sebi imalo zelenu uniformu i da se predstavilo kao pripadnik federalne policije, te da je tražilo na uvid lična dokumenta.

Policijski službenici Policijske stanice Šipovo u saradnji sa Jedinicom za podršku Policijske uprave Mrkonjić Grad pronašli su rano ujutro u mjestu Krčevine u Šipovu putničko motorno vozilo “micubiši” pored kojeg je stajalo nepoznato lice u zelenoj uniformi držeći u ruci stop tablicu. Utvrdili su da se radi o licu V.S. iz Brčkog koje je lišeno slobode.

O svim okolnostima i prikupljenim činjenicama obaviješten je dežurni okružni javni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, koji je naložio da se osumnjičeni nakon završene kriminalističke obrade pusti na slobodu.

Izvor: Srna

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Selo

17.02.2018 15:55

Bravo za vas koji ste ga pustili jer zelim vam reci jedno a to je VI STE GORI OD NJEGA.

ODGOVORITE