"Ima li neki novinar iz Srbije? Nema? Onda možete vi!"

Srpski košarkaš Bogdan Bogdanović bio je zvezda prve večeri Ol-star vikenda u Los Anđelesu.

Košarka 17.02.2018 | 13:30
"Ima li neki novinar iz Srbije? Nema? Onda možete vi!"
Bogdanović je proglašen za MVP susreta "Zvezda u usponu" u kojem je tim Sveta deklasirao igrače iz Sjedinjenih Američkih Država, rezultatom 155:124.

Bogdanović je kao rezerva na terenu proveo 21 minut i za to vreme postigao 26 poena (9-16 iz igre, 7-13 za tri), uz 4 skoka, 6 asistencija i jednu ukradenu loptu.

I pored ovakve partije nije zaboravio odakle je, pa je na konferenciji za medije, prilikom biranja ko će postaviti prvo pitanje, prekinuo voditelja programa i "javio se za reč". 

"Mogu li ja najpre nešto da upitam? Mogu? Okej... Ima li tu neko iz Srbije?", upitao je srpski reprezentativac. 

Pošto u sali nije bilo srpskih novinara, američki su preuzeli mikrofon i pitali ga kako je izgledalo igrati svoj prvi Ol-star. 

"Kao što sam rekao ranije, ovo je bio meča, prilazim svakoj utakmici na isti način. Pitali su me ranije kakva mi je priprema za utakmice, za Ol-star. Odgovorio sam im da je ista kao uvek. Trudim se da se takmičim i prikažem se u najboljem svetlu. To je ono što se dogodilo i danas. Šutirao sam i osećao se dobro". 

Usledilo je pitanje kakav je osećaj igrati protiv Dearona Foksa, sa kojim u Sakramentu svakodnevno igra i trenira? 

"Rekao sam mu da ću pogađati i 'preko' njega. Trebalo je da se kladim, ali... Eto, nismo se kladili. Uštedeo je pare. Naravno, bilo je sjajno igrati protiv njega. Imamo veoma dobar timski duh na parketu, ali i van njega. Gledaćemo da tu dobru atmosferu prenesemo i na igru Sakramento Kingsa", dodao je Bogdan.Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar