Stojković: Bio je metar u ofsajdu!

Golman Partizana govorio je o suđenju posle utakmice. . .

Fudbal 16.02.2018 | 11:45
Stojković: Bio je metar u ofsajdu!
Partizan je prvi dao gol, kontrolisao igru, ali je Viktorija uzvratila i rezultatom 1:1 izborila remi pred revanš dvomeča Lige Evrope. 

Gorak ukus u ustima crno-belih ostao je zbog ispuštene prednosti, ali i zbog suđenja, o čemu je posle meča otvoreno govorio golman crno-belih Vladimir Stojković. 

Čuvar mreže je digao ruku da signalizira ofsajd još dok je lopta letela ka Mihaelu Krmenčiku, asistentu za gol Viktorije koji se uključio iz nedozvoljene pozicije, ali je pomoćni arbitar zadržao zastavicu dole.

"Primili smo gol iz jedinog šuta na naš gol, gde je ofsajd bio ceo metar. Bio sam zaklonjen u toj situaciji. Dešava se, ali je sudija pogrešio", rekao je Stojković.

On je govorio i o isključenju Mitrovića, drugim žutim kartonom zbog prekršaja na polovini terena...

"Dominirali smo dok nismo dobili nepravedno drugi žuti", rekao je on.

Komentarišući igru, Stojković je rekao da nastup crno-belih uliva optimizam.

"Hrabri ova igra. Ako ovakvi budemo tamo možemo da prodjemo. Idemo da pokažemo kako se gine za ovaj klub"

Crno-beli su meč završili i sa desetoricom na terenu jer je isključen Milan Mitrović.

"Videli ste da smo dominirali 80 minuta dok nismo dobili nepravedno taj drugi žuti, mislim da je trebalo da pobedimo. Primili smo gol iz prve ozbiljnije šanse gde je ofsajd bio očigledan jedan metar. Šta reći... Hrabri nas ovo što smo igrali ovako požrtvovano i mislim da ćemo sa ovakvom igrom proći sigurno dalji", rekao je Stojković novinarima posle meča. 

Na pitanje o taktici za sledeći meč, Stojković kaže da je ona poznata samo Miroslavu Đukiću. 

"Za taktiku morate da pitate šefa, ali što se tiče nas, mi ćemo 'poginuti' i daćemo sve od sebe da prođemo", kaže Stojković i dodaje da je atmosfera u timu odlična. 

Prokomentarisao je i situaciju iz 83. minuta kada se Krmenčik našao u ofsajdu i asistirao Ržezniku za izjednačujući gol. Siguran je u prolaz Partizana. 

"Odlična atmosfera, videlo se da smo funkcionisali 90 i kusur minuta, da su svi momci igrali i odbranu i napad. Sve je funkcionisalo kako treba, ali to je fudbal, desi se jedna greška sudije koja može da promeni čitav tok utakmice. Da je bilo malo sreće, da nisam imao igrača ispred sebe i meni bi bilo lakše kod te šanse, ali sam bio zaklonjen. Nema sada 'šta bi bilo kad bi bilo', idemo tamo hrabro da pokažemo kako se bori za klub i siguran sam u prolaz", optimista je Stojković.

Izvor: mondo.rs/B92

Komentari / 0

Ostavite komentar