Video: Kad Kim Džong Un uleti na tribinu!

Izrazi lica ovih devojaka sve govori! Pogledajte!

Ostali sportovi 17.02.2018 | 17:30
Video: Kad Kim Džong Un uleti na tribinu!
Severnokorejski vođa Kim Džong Un na Zimskim olimpijskim igrama u Južnoj Koreji?!

To bi bila udarna vest... Međutim, Kim Džong Un se zaista pojavio u Pjongčangu. Doduše, nije to bgio pravi Kim, već njegov imitator.

Lažni Kim Džong Un je tokom susreta ženskih hokejaških reprezentacija Ujedinjene Koreje i Japana ušao među navijače Severne Koreje (imale su zastavu ujedinjenje Koreje koja se koristi na tekućim Igrama) i radosno mahao, pozdravljao publiku.

Izrazi lica devojaka sve govore... Ubrzo su se pojavili muškarci koji su se pobrinuli da lažni Kim nestane.

Lažni Kim je, zapravo, Hauard iz Australije, a poreklom je Kinez.

"Došao sam na Olimpijske igre, veliki sam ljubitelj ovakvog takmičenja, manifestacija. Ne kršim nikakva pravila, samo sam se pojavio... Oni odlučuju ko može a ko ne da se pojavi na Igrama, što je tužno, jer sam mislio da je ovde demokratija. Satira i šala su nam uvek potrebni. Ali ovi ovde, uštigeljni, ne shvataju satiru, očigledno", izjavio je Kim, odnosno Hauard.

Rekao je i da su ga zadržali u pritvoru iz, kako su mu rekli, ne bezbednosti, jer "ima konzervativaca koji ma se ne dopada moje prisustvo".

"Ne znam čemu tolika frka, devojke iz Severne Koreje su mi se smešile", rekao je Hauard.

Na pitanje šta misli čemu tolika frka, odgovorio je: "Zbog mog lica, očigledno. Ne dopada im se. A ja sam rođen sa ovakvim licem".



Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar