Ubistvo konačno dobija epilog!

Slučaj ubistva pjevačice Jelene Marjanović polako dobija svoj epilog, moći će da se ide na suđenje, koje će donijeti pravdu, izjavio je danas ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović.

Srbija 14.02.2018 | 12:47
Ubistvo konačno dobija epilog!
"Što se tog slučaja tiče, policija je svoj dio posla uradila i mi sprovodimo sve što je potrebno, po zahtevima Višeg tužioca u Beogradu. Da li će biti novih osumnjičenih za različita dela vezana za ovaj slučaj, ne mogu to da vam kažem, o tome će odlučiti Tužilaštvo, kada sagleda sve dokaze", rekao je Stefanović novinarima.

Važno je, podvlači ministar, da građani shvate da je to bio vrlo kompleksan slučaj, da zna da je "ljudima djelovalo da je trajalo dugo", ali naglašava da bi mnogo opasnije bilo da se "radilo na brzinu" i da na kraju, "zbog nedovoljno dobro prikupljenih dokaza, dobijemo oslobađajuću presudu".

"Onda to svakako nije pravda za ubijenu Jelenu, koja je zaslužila u najmanju ruku, posle tako mučnog ubistva da dobije neki vid pravde, ona i ljudi iz njene porodice, da se vidi da su oni koji su počinili ubistvo dobili zaslužene kazne", rekao je Stefanović.

Ono što jeste dobro, podvlači on, taj slučaj polako dobija svoj epilog, odnosno da će moći da se ide na suđenje, koje će, nada se ministar, donijeti pravdu.

Izvor: Tanjug

Komentari / 7

Ostavite komentar
Name

Poganost

14.02.2018 11:54

Zar stvarno vise ima smisla od izbora do izbora aktuelizirati ovo bolni pitanje.Ti da si pravi ministar i da ste prava policija davno bi ubica trebao da robija.šef ti je davno,davno rekao da zna ime ubice.

ODGOVORITE
Name

STEVO

14.02.2018 14:34

Tako je...

Name

LUKA

14.02.2018 16:54

A KO UBI OLIVERA.

ODGOVORITE
Name

ПЕРО ЛОЖАЧ

14.02.2018 17:13

Погрешног министра питаш. За твоју информацију, нажалост, Косово је Србија само од избора до избора.

Name

Piksi

15.02.2018 05:51

Pitaš Megatrend kadar...treba pitati prave profesionalce, ne ove poslušnike i klimoglavce.

Name

BOBA

14.02.2018 18:28

NE MOGU VJEROVATI ŠTA ČITAM. DOKLE IGRANKA,KAO DOBIĆE SE NEKI VID PRAVDE ,BOŽE ME SAČUVAJ . IZBORI SU TU MORA SE NEŠTO REĆI DNO DNA.

ODGOVORITE
Name

Rade

14.02.2018 19:38

Pratim ovo od samog pocetka i odma je se znalo da je zoran ubica oni su ga pustili i on se ohrabrijo i njegova porodica i kad je mislijo da je izbjegao kaznu i da policija nista nezna oni su prikupili dosta dokaza da ga uhapse svaka cast psihopata sta je dobijo ubijo je suprugu sebe u zatvor dozivotno najvise stete je nanijeo svom djetetu jer dijete je izgubilo i majku i oca.

ODGOVORITE