CSKA u Beogradu: Trojica bili i 2005. godine!

Moskovljani iz Španije stigli na megdan Crvenoj zvezdi. Viktor Gončarenko poveo 20 fudbalera.

Fudbal 12.02.2018 | 18:45
CSKA u Beogradu: Trojica bili i 2005. godine!
Pravo sa priprema u Španiji, fudbaleri i stručni štab CSKA Moskve doputovali su u Beograd.

Na aerodrom Nikola Tesla sleteli su u 13:34 iz Alikantea, a trening će imati u 18 časova. Ostaje još da se vidi da li na glavnom ili pomoćnom terenu stadiona Rajko Mitić, pošto je Vladan Milojević najavio da će igrači Crvene zvezde poslednje uigravanje pred utakmicu imati na pomoćnom terenu.

"Mislim da će i CSKA trenirati na pomoćnom da bi se sačuvala trava", rekao je Milojević tokom konferencije za medije.

Trener "Armejaca", Viktor Gončarenko, u Beograd je doveo 20 fudbalera, među kojima je i trojka koja je 2005. igrala protiv Partizana u osmini finala tadašnjeg Kupa UEFA (1:1 u Beogradu, 2:0 za CSKA u Krasnodaru, gde se igralo zbog jake zime u Moskvi).

To su golman Igor Akinfejev i štoperi Vasilij Berezucki i Segej Ignjaševič. Pre 13 godina u timu CSKA bio je i Vasilijev brat, Aleksej Berezucki, ali je on zbog povrede ostao u trening kampu u Španiji zajedno sa Georgijem Ščenikovom i Timorom Žamaljetdinovom.

Na spisku igrača koji su došli u Beograd nalaze se:

golmani Igor Akinfejev, Ilja Pomazun i Georgi Kirnaz,

odbrambeni igrači Pontus Verblum, Aleksandar Golovin, Alan Džagoev, Bibras Načo,Konstantin Kučaev, Astemir Gordjušenko, Hetag Hosonov, Georgi Milanov i Kristijan Bistrović,

napadači Ahmed Musa, Vitinjo i Fedor Čalov.

Prvi duel Crvene zvezde i CSKA u šesnaestini finala Lige Evrope je u utorak od 18 časova u Beogradu, a revanš je 22. februara u Moskvi.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar