Tehnika prirodnog uvijanja trepavica

Za većinu žena njihove trepavice nikada nisu dovoljno dugačke, guste, tamne ili uvijene, i veliki dio vremena posvećuju tome da nađu adekvatnu maskaru, vještačke trepavice ili neku vrstu ekstenzija koja bi im riješila sve probleme. Za ove muke došao je kraj jer je trepavice moguće uviti i na prirodan način bez ikakvih dodataka, a riječ je o LVL metodi uvijanja.

Moda i ljepota 10.02.2018 | 12:12
Tehnika prirodnog uvijanja trepavica
Žene su veliki dio života posvetile ljepoti i njezi, u šta računaju i potragu za savršenom šminkom. Kada biste sproveli anketu koji im je dio najvažniji da istaknu na svom licu većina odgovora bila bi da su to upravo oči, a samim tim i trepavice. Trepavice su ono čemu najčešće nađemo manu, jer nisu po našem ukusu dovoljno dugačke, guste, tamne , uvijene i slično. Pomoć tražimo u maskarama i razni vrstama vještačkih trepavica i ekstenzija. Za one koji žele da se riješe problema bez ikakvih dodataka rješenje je LVL tehnika prirodnog uvijanja trepavica.

Ovo je jedna posebna tehnika sa kojom se za svakog lako stvara zavodljiv pogled.Odlično je rješenje za one koji zbog nekog razloga ne smiju da nose nadograđene trepavice.

Sa ovim tretmanom dobijaju trajniju uvijenost od 5-8 nedelja, zavisno od brzine rasta i obnavljanja prirodnih trepavica.Ova veoma jednostavna tehnika nema nikakvih posledica po oči i što je najbitnije vrlo jednostavno se održavaju.

Ovaj tretman preporučuje se onima koji vole prirodan izgled, kojima da dosađuje svaki dan sa maskarom pokušavati da dobiju željeni izgled trepavica. Za one koji ne vole nadograđene trepavice, koji su alergični na lijepak vještačkih trepavica, nemaju vremena na česte korekcije, a ono što je najbitnije rezultat je vidljiv odmah.



BN TV

Komentari / 0

Ostavite komentar