Štrajkovao zbog Sitija, vraća se protiv Sitija!

Alžirski internacionalac posle 10 dana se vratio treninzima Lestera i biće u konkurenciji za subotnju utakmicu.

Fudbal 09.02.2018 | 13:15
Štrajkovao zbog Sitija, vraća se protiv Sitija!
Rijad Mahrez, jedan od dvojice najboljih fudbalera Lestera, prekinuo je štrajk u koji je stupio zato što klub nije želeo da ga proda Mančester sitiju.

Vodeći tim Premijer lige je poslednjeg dana januarskog prelaznog roka ponudio za Mahreza oko 50 miliona funti, što su čelnici Lestera odbili.

Interesantno je da će Alžirac biti u konkurenciji za subotnji prvenstveni meč, u kome se "lisice" od 18.30 časova sastaju upravo sa Sitijem.

Menadžer Klod Puel u četvrtak je na konferenciji za novinare izjavio da Mahrez neće igrati na stadionu "Etihad", ali da razume da je igrač prošao tešku situaciju, pa će mu klub pomoći da se vrati na teren "sa osmehom na licu".

Ranije je iz Lestera najavljeno da će zbog štrajka fudbaler biti kažnjen sa 250.000 funti.

Mahrez je poslednji put nastupio 20. januara protiv Votforda, kada je bio i strelac. Zatim je propustio mečeve protiv Evertona i Svonsija, u kojima je prvak Engleske iz 2016. godine osvojio samo jedan bod.

Uz Mahrezovo ime ove sezone je upisano osam golova i sedam asistencija, a Lester posle 26. kola zauzima osmo mesto na tabeli domaćeg prvenstva.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar