Nazad više ne mogu, naprijed nemam kud…!

Šta će biti sa Rijadom Marezom?

Fudbal 01.02.2018 | 19:45
Nazad više ne mogu, naprijed nemam kud…!
Šta će biti sa Rijadom Marezom? To je glavno pitanje dan nakon zatvaranja transfer pijace na kojoj Alžirac nije uspeo da realizuje “bekstvo” iz Lestera.

Opet je pokušao sve, predao zahtev za transfer, štrajkovao, odbio da igra protiv Evertona, ali džaba... Lisice su preterale i oterale Građane, tražili su 110.000.000 evra što je bilo previše čak i za prebogati Mančester Siti.

Ovakav ishod sigurno će se odraziti na Rijada Mareza. Skaj Sports javlja da je Alžirac zapao u depresiju, da je razočaran i da mu nije ni do fudbala ni do života.

Lester, barem njegov menadžer Klod Puel, spreman je da mu pruži ruku pomirenja i omogući da konkuriše opet za prvi tim.

“Dobro je što je ostao, to je lepa vest, pričaću sa njim o daljim planovima. Moram da obratim pažnju na ostatak tima, a što se tiče Rijada, videćemo. Situacija je teška, ali moraćemo da se izborimo sa njom. Nadam se da će se Rijad vratiti na treninge s osmehom na licu i da će biti srećan što igra sa nama”, kažePuel.

Podsećamo, nekoliko saigrača je bilo razočarano odlukom Mareza da prestane da trenira uoči gostovanja Evertonu. Realno, ostavio ih je na cedilu uoči važnog gostovanja pa nije isključeno da odnosi sa njim ostanu hladni i u nastavku sezone i da ga bojkotuju i na treninzima i na utakmicama. 

Jedno je sigurno, Lester ima problem - nesrećnog fudbalera koji nije svim srcem na King Paueru i to je najopasnija stvar. Marez bi zbog toga lako mogao da se nađe u situaciji opisanoj u staroj narodnoj pesmi: “Nazad više ne mogu, napred nemam kud...”

Izvor: mozzartsport

FOTO: Action Images

Komentari / 0

Ostavite komentar