Husref Musemić u posjeti svojoj Crvenoj zvezdi!

"Zvezda odlično igra ove sezone i ako bude bila kao protiv Arsenala ima šansu da eliminiše CSKA", rekao je Musemić novinarima u Beleku.

Fudbal 31.01.2018 | 09:45
Husref Musemić u posjeti svojoj Crvenoj zvezdi!
Prijatelji za sva vremena!

Trener Sarajeva i legendarni fudbaler Crvene zvezde s kraja 80-ih godina, Husref Musemić (56) posjetio je danas svoj nekadašnji klub koji se takođe priprema u Turskoj.

"Došao sam da se vidim sa svojim prijateljem Mitrom Mrkelom. Zvezda odlično igra ove sezone i ako bude bila kao protiv Arsenala ima šansu da eliminiše CSKA", rekao je Musemić novinarima u Beleku.

Musemić je iskoristio boravak sa svojim klubom u Turskoj i došao u Hotel "Riksos", gde je smještena ekipa Crvene zvezde.

On se sastao sa sportskim direktorom crveno-belih Mitrom Mrkelom (52), sa kojim je nekoliko sezona osamdesetih godina bio saigrač u Zvezdi.

Nekadašnji napadač je od 1985. do 1989. godine igrao u Crvenoj zvezdi, iz koje je otišao u škotski Harts.

Kao fudbaler Crvene zvezde, Musemić je postigao 26 prvenstvenih golova i učestvovao u osvajanju titule prvaka u sezoni 1987/88. Pre toga, bio je dio legendarnog tima Sarajeva koji je u sezoni 1984/85 klubu donio jednu od dvije titule prvaka SFRJ.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar