Video: Problematični teniser pobjegao iz rijalitija!

Kontroverzni australijski teniser hrvatskog porekla Bernard Tomić posle dva dana otišao iz jednog rijalitija. "Konačno sam shvatio neke stvari. Sada želim samo da se vratim kući i posvetim tenisu", kaže on.

Tenis 01.02.2018 | 21:30
Video: Problematični teniser pobjegao iz rijalitija!
Bernard Tomić (25) važi za jednog od najproblematičnijih igrača u novijoj istoriji tenisa. Što postupcima na terenu, što izjavama često je skretao pažnju na sebe, najčešće izazivao negativna reagovanja.

Prošle godine, recimo, nakon što je ispao već u 1. kolu Vimbldona, izjavio je da mu je "dosadno na terenu" i da više nema motivaciju. Zbog toga su i sponzori počeli da mu okreću leđa...

Pošto mu je tenis dosadio, odlučio je da se prijavi u rijaliti emisiju "Ja sam selebriti... izvucite me odavde!", ali ni tu se nije proveo bolje nego na teniskom terenu - posle dva dana je odustao!

Ovaj rijaliti je osmišljen tako da poznate osobe "bace" u džunglu i i da se snalaze kako znaju i umeju.

Tomić, koji je svojevremeno važio za veliku nadu australijskog tenisa, pokajao se posle dva dana, jer nije razumeo da će mu biti toliko teško.

"Mislio sam da ću malo kampovati, upoznati neke nove ljude, pronaći svoj unutrašnji mir...", izjavio je on nakon što je "pobegao" iz rijalitija.

Kada je video za šta se, zapravo, prijavio, samo je smišljao kako da se izvuče. Dva dana i tri noći se borio sa depresijom i na kraju - odustao! Otkako se ovaj rijaliti organizuje niko nikad nije odustao ranije.Tomić je, ocenjuju australijski mediji, pokazao pravu stranu svoje ličnosti. Osoba je koja lako odustaje, bahat je, ne ume da se nosi sa izazovima i problemima. Podsećaju šta su sve radili on i njegov otac, sa epizodom premlaćivanja trenera i raznim incidentima na teniskim terenima, ali i van njih (pisali su mu kazne za brzu vožnju u "besnim" kolima...).

Kako je zaradio prve veće pare, tako su problemi postali izraženiji. Dno teniske karijere doživeo je pre nekoliko nedelja kada je ispao u kvalifikacijama Australijan opena, a novinarima je u prolazu dobacio: 

"Idem kući da brojim milione".

Nedugo posle ove nove blamaže u tenisu, dobio je poziv za rijaliti, za koji je mislio dabi mogao da mu pomogne, pre svega u psihološkom smislu. Prevario se...

"Nikad se nisam lošije osećao. Jednostavno, ovo mi ne treba u životu. Ljudi, pa ovo je džungla, totalno drugačije od svega ostalog. Ne, nisam ovo očekivao. Treba mi malo, a ovo će me ubiti u roku nedelju, dve. Ne mogu ovo da izdržim", pričao je Tomić u svom kratkotrajnom boravku u rijalitiju.

Producenti emisije bili su razočarani odlukom Tomića da odustane, a dobio je epitet "gubitnika".

Voditeljka rijalitija ga je po povratku iz Južnoafričke Republike, gde se snima rijaliti, dočekala lavinom pitanja:

"Pa, što si uopšte ulazio? Obećao si da ćeš, u slučaju pobede, dati 100.000 dolara nagrade dobrotvornim udruženjima. Šta je sa tim obećanjem?".

Tomić je odgovarao:

"Mislio sam da ću tamo biti najsrećnija osoba na svetu, da ću se promeniti nabolje. Da ću malo kampovati, upoznati nove ljude, pronaći svoj mir.... Međutim, potpuno sam pogrešio. Nikada u životu nisam bio depresivniji nego u poslednja dva dana".

Odgovore je završio ovako:

"Konačno sam shvatio neke stvari. Sada želim samo da se vratim kući i posvetim tenisu".

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar