Tom Brejdi i dalje planira da igra bar do 45!

Iako ima 40 godina Tom Brejdi i dalje dominira jednim od najtežih, najzahtevnijih i najpopularnijih sportova u svetu – američkim fudbalom.

Ostali sportovi 02.02.2018 | 08:30
Tom Brejdi i dalje planira da igra bar do 45!
Čovek koji se već sada može nazvati najboljim svih vremena u svom sportu, u nedelju će osmi put u karijeri igrati u Superboulu i boriti se za šestu titulu šampiona.

Malo li je za čoveka koji je sada već davne 2000. godine bio tek 199. pik i aninimna rezerva tada skoro pa marginalnog tima Nju Ingland Petriots.

Iako je i ovu sezonu odigrao na vrhunskom nivou, sjajnim igrama doveo svoj tim na korak od odbrane titule, Brejdi je svestan da neće još dugo biti tu. 

"Nikad nisam želeo da nanosim štetu timu. Što se mene tiče, dok god igram na visokom nivou i mogu da brinem dovoljno dobro o sebi, nastaviću da igram. Ali, stvari se brzo menjaju. Svašta može da se dogodi, ali naravno da ja želim da nastavim da igram. Volim da igram. Obožavam da igram za Petse", rekao je Brejdi. 

On je nekoliko puta proteklih godina isticao želju da bude u NFL bar do 45 godine.

Superboul broj 52 između Nju Ingland Petriotsa i Filadelfija Iglsa na programu je u noći nedelja na ponedeljak od 00:30.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar