Gazda PSŽ-a zagrmeo na Real!

Nećete nas uvući u vaše igrice, Nejmar je naš 2. 000 odsto! Prebogati šeik iz Pariza ne pada na glasine.

Fudbal 01.02.2018 | 23:00
Gazda PSŽ-a zagrmeo na Real!
Evropa se ne smiruje zbog Nejmara i glasina o njegovom prelasku u madridski Real na leto! Brazilac se požalio da je nesrećan u Francuskoj i da sanja o povratku u Španiju, što je samo dodatno podgrejalo spekulacije da se Real sprema za spektakularni transfer koji će dodatno uzdrmati svetsko fudbalsko tržište, ali je prvi čovek Pari Sen Žermena rekao: Nema šanse!

Mada se pre nekoliko dana pojavila informacija da je dozvolio Nejmaru da napusti Pariz ukoliko klubu donese trofej Lige šampiona, gazda Pari Sen Žermena Naser Al Kelaifiglasno je zagrmeo protiv Reala i njegovih mahinacija kojim se služi da napravi pometnju u Parizu.

„To je samo glasina i naravno da nije tačna. Nejmar je srećan ovde i želi da ostane. Došao je pre samo pet meseci i ima još četiri i po godine ugovora sa nama. Španci žele da nas uvuku u njihove „igrice“ ali mi nećemo ući u te njihove „igre“. Nejmar će igrati kod nas i sledeće sezone. Ne 100 odsto, već 2.000 odsto!“, glasno i jasno je poručio katarski milijarder. 

Rat između PSŽ i Reala otpočeo je kada je predsednik Kraljevskog kluba Florentino Perezpočeo da pominje Nejmara sve češće, zbog čega je reagovao i sportski direktor Svetaca Antero Enrike.

„Govoriti o drugim igračima nije primereno“, bio je kratak Enrike.

Podsetimo, Real se posle gotovo četiri godine mirovanja na fudbalskom tržištu sprema za aktivaciju megalomanskog plana za koji je spremljeno preko 300.000.000 evra, a među glavnim metama biće Hari Kejn, Eden Azar, Robert Levandovski, Mauro Ikardi i gotovo svi igrači čiji se profil uklapa u lansiranje novih Galaktikosa. 

Nejmar se i dalje nosi s velikim pritiskom javnosti i navijača, bio je izviždan protiv Monpeljea iako je postigao dva gola, a Brazilac se navodno žalio i da je francusko prvenstvo suviše zatvoreno za njegov stil igre i da je često meta agresivnih protivnika. 

Nema sumnje - još će se pričati i pisati o ovome...

Izvor: mozzartsport

FOTO: Action Images

Komentari / 0

Ostavite komentar