Putin čestitao pobjedu Zemanu

Predsjednik Rusije Vladimir Putin čestitao je Milošu Zemanu pobjedu na izborima za predsjednika Češke, saopštila je pres-služba Kremlja.

Svijet 27.01.2018 | 20:41
Putin čestitao pobjedu Zemanu
Putin je naglasio da su "rezultati održanih izbora potvrdili visoki autoritet Miloša Zemana kao iskusnog i odgovornog političara koji ostvaruje interese i težnje češkog naroda".

"Rusija veoma vrednuje principijelni stav Miloša Zemana kada je riječ o razvijanju prijateljskih rusko-čeških odnosa i obostrano korisnoj saradnji u raznim oblastima", navodi se u čestitki.

Predsjednik Rusije potvrdio je spremnost da se nastavi konstruktivni zajednički rad na bilateralnim i međunarodnim pitanjima i poželio Zemanu zdravlje, sreću i nove uspjehe u državnoj djelatnosti, navodi se u saopštenju, prenosi "Sputnjik".

(Srna)

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

Čestitke

27.01.2018 21:35

Bravo za Zemana, slaže se sa Orbanom protiv islmizacije evrope.

ODGOVORITE
Name

Hjer

27.01.2018 22:13

Svaka čast

ODGOVORITE
Name

Kosovoje Srbija i Metohija.

29.01.2018 09:31

Srdacno U Ime Svog Srpskog Slovenskog Roda.Napobedi I Protiv Islamizacije Evrope Tojeste Stara Velika Srbija Sada Proklamovana Evropska Unija.Presednice G Zemane Srecno I Dozivotni Presednice Slavenske Ceske Drzave.Dasestopira Islamizacija Evrope Kojuzagovara Amerika I zapad Danekazem Evropa Jerima Drzava Kojesu Pravedne I Sprecavaju Otomanje teritorija Suverenih Drzava Kojesu Postajale Na Hiljdegodina Borecise Protiv Osmanlijskih Ratova Gdjesu Izasle Pobednici Isacuvali Svetu Srpsku Zemlju Srpski Jerusalim Staru Srbiju kosovo I Metohiju.Samo Napred Zemane Srecno Saverom U Boga I casni Krst...

ODGOVORITE