Nestao Milivoje Radulović

U Višegradu se intezivira potraga za pedesetrogodišnjim Milivojem Radulovićem Mikijem koji je poslijednji put viđen 16. januara ove godine.
Njegov nerazdvojni drug Dragan Jović kaže da ga je posljednji put vidio u utorak oko 13 časova kada su, nakon popijene kafe u centru grada, otišli u naselje Garča gdje on ima još neuseljiv stan.

Republika Srpska 24.01.2018 | 13:25
Nestao Milivoje Radulović
"Tačno smo znali kako protiče njegov dan jer smo se ujutro sastajali u kafani "Kod Zoke" , pili kafu, onda odlazili u Garču gdje je on bio do 18 časova. Onda je Milivoje išao u naselje za izbjeglice u Nezucima gdje je živio u jednoj skromnoj sobici", dodao je Jović.

Njegova komšinica iz susjedne barake Slobodanka Pejanović kaže da je Radulović dobar komšija, spreman da pritekne svakom u pomoć, a bio je omiljeni u ovom naselju."Baš sam potrešena njegovim nestankom jer smo se družili dugi niz godina i odavao je utisak čovjeka koga je interesovao posao, često je nadničio cjepajući drva i druženje sa prijateljima.

I druga komšinica Dana Simanić ističe Milivojeve vrline i nije joj jasno šta se dogodilo i kako ga nema.Iz Policijske uprave Foča su saopštili da je Milivoje Radulović zadnji put ostvario telefonsku komunikaciju sa bratom Branivojem 3. januara ove godine. Nakon toga policijski službenici su ušli u Milivojev stan u Nezucima gdje ga nisu pronašli.

Ovo nestalo lice je visine oko 1,70 m, proćelav je sa sijedom kosom i smeđim očima. Na sebi je kad je poslijedni put viđen imao crnu jaknu sa kapuljačom, crne farmerke i gojzerice žute boje.

Policija moli građane, koji dođu do saznanja o ovom nestalom licu da se jave na besplatan broj telefona 122.

(BN)

Komentari / 0

Ostavite komentar