Danas pretežno sunčano vrijeme

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH danas će biti pretežno sunčano vrijeme, uz najvišu dnevnu temperaturu vazduha od tri do devet, na jugu do 12 stepeni Celzijusovih.

Bosna i Hercegovina 24.01.2018 | 08:49
Danas pretežno sunčano vrijeme
Jutro hladno uz slab mraz i pretežno vedro, a nešto više oblaka biće na istoku, a oko rijeka i po kotlinama na sjeveru i istoku ponegdje će biti magle, saopšteno je iz Hidrometeorološkog zavoda Republike Srpske.

Tokom dana pretežno sunčano i malo toplije vreme, a magla i niski oblaci će se ponegdje duže zadržavati tokom dana, uz hladnije vrijeme u tim predjelima.

Vjetar slab istočni, tokom dana u skretanju na južni.

Temperatura vazduha izmjerena u 7.00 časova: Bjelašnica minus devet, Drinić minus četiri, Han Pijesak minus tri, Prijedor, Bihać i Novi Grad minus dva, Banjaluka i Gacko minus jedan, Sarajevo i Foča nula, Bijeljina, Gradiška, Brčko, Tuzla, Zenica i Srbac jedan, Doboj i Zvornik dva, Trebinje tri, Neum šest i Mostar osam stepeni Celzijusovih.

Visina snijega: Nevesinje, Srebrenica i Rudo četiri, Foča šest, Gacko osam, Mrakovica 11, Kalinovik 18, Han Pijesak 32 centimetara.

Izvor: Srna

Komentari / 0

Ostavite komentar