Ja sam Gelor Kanga i mogu da postanem milioner!

Turci povećali ponudu! Genčler ponodio ugovor iz snova plejmejkeru iz Gabona!

Fudbal 23.01.2018 | 23:10
Ja sam Gelor Kanga i mogu da postanem milioner!
Transfer saga oko Zvezdinog plejmejkera i dalje traje! Gaboncu se izjalovio transfer u Prag, jer je tražio bolje finanijske uslove, tokom ponedeljka je rekao „NE“ i turskom Genčelbirligiju koji mu je spremio trogodišnji ugovor težak 1.800.000 (600.000 po godini) uz određene pogodnosti.

Međutim, klub iz Ankare nije rekao poslednju reč kada je u pitanju dolazak Gelora Kange.Prema informacijama MOZZART Sporta tim za koji igra Petar Škuletić pokazao je ozbiljnost, pošto je posle negativnog odgovora iz Beograda - povećao ponudu.

Turci su spremni da probiju sve limite i prema našim sazanjima Gaboncu su ponudili ugovor iz snova. Tačnije, godišnju neto zaradu od 1.000.000 evra. I ne samo to: Genčeler je spremio i velike bonuse koji bi pripali nekadašnjm članu Rostova u slučaju dobrih igara (čitaj golova i asistencija).

Naravno,  Kangi se ne žuri. Svestan je da mu ugovor sa Crvenom zvezdom ističe na leto i da će, u krajnjem slučaju, tada kao slobodan igrač moći da bira. Sa druge strane crveno-belima se žuri, jer je teško očekivati da će Kanga pristati da potpiše novi ugovor sa crveno-belima. Tačnije, njegov finansijski zahtev od 900.000 evra po godini nalazi se van finansijskih domašaja srpskog vicešampiona.

U slučaju da Gelor Kanga prihvati podebljanu ponudu iz Turske, ostaje samo da se tim iz Ankare i Crvena zvezde dogovore oko obeštećenja.

Crveno-beli žele da inkasiraju milion evra, Turci nude 600.000. Međutim, prostor za pregovore i dalje postoji.

Vreme odluke je pred Gelorom Kangom i Crvenom zvezdom.

Izvor: mozzartsport

Foto MN Press

Komentari / 0

Ostavite komentar