Neistinita vijest: Nema rezultata!

Kancelarija glavnog kosovskog tužioca Šućrija Sulje negirala je da će na konferenciji za medije objaviti dosadašnje rezultate istrage ubistva Olivera Ivanovića.

Region 22.01.2018 | 14:14
Neistinita vijest: Nema rezultata!
Podsećamo, RTS je u petak, pozivajući se na prištinske medije, preneo navodne reči Sulje da će konferencija za medije biti održana u ponedeljak, tj. danas.

Kako su tada naveli, na toj konferenciji za medije biće objavljeni snimci sigurnosnih kamera, detalji o zapaljenom automobilu, kao i forenzički dokazi.

Međutim, Radio KiM prenosi demanti Suljine kancelarije: “Vest da će konferencija za štampu biti održana u toku dana nije istinita“.

Dodaje se da će mediji o datumu održavanja konferencije biti obavešteni putem zvanične mejl adrese državnog tužioca.

Lider Građanske inicijative "Sloboda, demokratija, pravda" Oliver Ivanović ubijen je u utorak ispred sedišta stranke u severnom delu Kosovske Mitrovice.

Ivanović je pogođen sa šest metaka, a policija je tokom istrage pronašla zapaljeni automobil "opel astra" koji su, navodno, koristili napadači.

Podsećamo, Ivanović je nekoliko dana pre ubistva rekao za Srnu da se plaši mogućeg atentata, dok je u intervjuu za "Vreme" istakao da se u Kosovskoj Motrovici jak osećaj ugroženosti i straha kod naroda, a da se ljudi "ne boje Albanaca, već Srba".

Ivanoviću su prošle godine zapalili privatni automobil, a 2005. godine pod njegov službeni automobil je bila podmetnuta bomba. Iz njegove stranke istupila su četiri člana zbog zastrašivanja, kako je tada objašnjeno, tokom kampanje za lokalne izbore održane na Kosovu pred kraj prošle godine.

Izvor: Tanjug

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

dzoo

22.01.2018 13:20

E da jw nekimsto pre da nekog optuze Nemoze to tako mi kočiko god mrzeli vlasti na KM moramo priznati nemozemo ih preci.A RTs kao i obicno plasira neitinite inf kao i ovi nasi u BL

ODGOVORITE
Name

Fakti

22.01.2018 13:31

Čovjek ubijen, porodica ostala da se zlopati, Vučić napravio ličnu promociju od ovog, od istrage niko ništa ni ne očekuje, Oliverov brat izjavio “Nikad više na KiM”...zaključak se nameće.

ODGOVORITE
Name

To

22.01.2018 16:36

Vlast. Fuj.

ODGOVORITE