Dokićeva: Htjela sam da skočim sa 20. sprata!

Jelena Dokić je u autobiografiji "Nesalomiva" otkrila mnogo strašnih detalja iz svog turbulentnog života, između ostalog i da je pomišljala na samoubistvo.

Tenis 23.01.2018 | 21:30
Dokićeva: Htjela sam da skočim sa 20. sprata!
Međutim, nekadašnja srpska teniserka je tek nedavno u razgovoru sa nemački Bild otkrila da je to bilo mnogo ozbiljnije od pomišljanja, bila je na korak od toga.

"Živela sam u Monte Karlu na 20. spratu do 2007. godine. Izašla sam na terasu, stala na ivičnjak i želela sam da skočim", otkrila jeDokićeva.

U poslednjem trenutku odgovorio je prijatelj koji je bio svestan njenog lošeg mentalnog stanja. Dokićeva je deset godina patila od depresije, a sve usled dugogodišnjeg zlostavljanja od strane oca Damira.

"Zlostavljao me od šeste godine. Petnaest godina me zlostavljao fizički, a verbalno više od 20. Nazivao me kurvom, droljom, kravom, to je mnogo bolelo. Izgubiš samopouzdanje, osećaš se bezvredno. Pisala sam o udaranju ispod pojasa, pljuvanju, to se dešavalo svakodnevno, čak i posle pobeda", dodala je Dokićeva u izjavi za Bild.

Dokić je 2002. godine bila četvrta na WTA listi. Osvojila je šest turnira u karijeri, igrala polufinale Vimbldona i zaradila oko 4,5 miliona dolara od nagrada. Niko godinama nije znao kroz kakvu torturu prolazi.

"Dve godine nisam razgovala sa ocem. On i dalje veruje da nije radio ništa loše", dodala je Jelena koja sada radi kao TV analitičar.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar