Crnogorci nisu ostali dužni

Njemačka televizija NDR sa sjedištem u Hamburgu snimila je video-prilog o ljubavi Balkanaca prema nošenju trenerki. Crnogorci nisu ostali dužni - odmah su Nijemcima uputili odgovor.

Region 15.01.2018 | 12:36
Crnogorci nisu ostali dužni
"Veliki povratak trenirki" ime je priloga u kojem se aludira na povratak trenda iz devedesetih.

Naime, iako Balkanci vole trenirke jer se u njima osećaju ugodno, Nijemcima je bilo čudno što se trenirke nose skoro u svakoj prilici.Nakon što je prilog izašao na YouTubeu, ekipa jedne crnogorske satirične stranice objavila je odgovor Nijemcima i postavila fotografiju Nijemca u bermudama i sandalama na čarape.

"Svaki put se nasmijem kada vidim da neko iz Podgorice nosi donji deo trenirke", piše u oblačiću ispod.Na drugom postu vidi se fotošopirana Mona Lisa, koja "u inat Nijemcima" nosi gornji deo trenerke, prenosi B92.(N1)

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Izraelac

15.01.2018 19:52

Te trenerke su moda engleskih navijaca i huligana.. kod nas su dosle pocetkom rata... jer su svi bili u nekoj akciji i fizickim aktivnostima.. nije bilo ustogoljene gospode po beogradu. samo Milosevic je nosio odjelo ... hahaha

ODGOVORITE
Name

Ama ljudi

20.01.2018 12:01

Kad bi citali komentar NDR-a do kraja i shvatili tekst, primetili bi da tu nista lose nije receno. Ljudi se naravno cude, zar trenerka u svakoj prilici?

ODGOVORITE