Đorđe Ivanović: Hoću u Partizan! I ja se pitam!

Fudbaler subotičkog Spartaka Đorđe Ivanović izričit u želji da ove zime obuče crno-beli dres.

Fudbal 13.01.2018 | 10:45
Đorđe Ivanović: Hoću u Partizan! I ja se pitam!
Đorđe Ivanović protiv Spartaka!

Najbolji igrač Superlige, 22-godišnji napadač "plavih golubova", izričit je u želji da već ove zime obuče dres Partizana, iako Spartak navodi da za njega postoje mnoge ponude inostranih klubova i da je "najbliži poljskoj Legiji".

"Voleo bih da već u ovom prelaznom roku odem iz Subotice, a moja želja je da obučem dres Partizana. Već dva puta su se našli ljudi iz crno-belog tabora i Spartaka, ali nisu pronašli zajednički jezik po pitanju obeštećenja koje bi pripalo mom sadašnjem klubu. Nadam se, ipak. da će, do toga doći u danima koji slede. Partizan je u fokusu mog interesovanja, jer mislim da u timu iz Beograda mogu da se izborim za svoje mesto. Naravno, velika mi je želja i da igram Evropu, tako da dilemu nemam. Znam za ponude nekih inostranih klubova, ali se valjda i ja nešto pitam...", rekao je Ivanović novosadskom "Dnevniku".

Na konstataciju novinara novosadskog lista da bi mu prelazak u Legiju ili neki drugi evropski klub, takođe, doneo napredak u karijeri, Ivanović je uzvratio:

"Džaba je da dobijem i džak novaca, ako me to neće učiniti srećnim i ako mi neće omogućiti da idem ka ostvarenju svojih snova. Pitanje je, uz to, da li bih tamo negde mogao odmah da igram, ili bih morao da čekam i da se borim za pravu priliku, bez garancije da ću u toj borbi uspeti. Želim da idem korak po korak u izgradnji karijere i siguran sam da bi mi prelazak u Partizan to omogućio i da bi za mene bio pun pogodak“.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar