Još jedan rastanak u Partizanu!

Vezista Saša Marjanović, posle godinu i po dana, odlazi iz Partizana, saznajemo u klubu.

Fudbal 10.01.2018 | 18:45
Još jedan rastanak u Partizanu!
Odluka sportskog dela Partizana je da u ovom prelaznom roku napravi kadrovske rokade u timu ili, preciznije rečeno, da smanji troškove kluba.

To se rešava na način da "prekobrojni" odu iz kluba i tako se uštedi na platama.

Do sada su klub napustli bek Mohamed El Munir(slobodan igrač), vezista Petar Đuričković (grčki Ksanti), napadač Dušan Vlahović (njegov transfer u Fiorentinu je dogovoren još prošle godine, odlazi krajem januara kada postane punoletan), vezistaAlen Stevanović (slobodan igrač) i golman Filip Kljajić (grčki Platanias, pozajmica).  

Njima se pridružio vezista Saša Marjanović, koji je u Partizan došao kad i Đuričković - juna 2016. godine, potvrđeno nam je u klubu.

Marjanović je bio igrač Čukaričkog, pa Jagodine, igrao je i u inostranstvu Šerifu iz Tiraspolja, da bi se potom vratio u srpski fudbal, u niški Radnički.

Iz Radničkog je došao u Partizan za koji je, prema klupskoj statistici, odigrao tek 12 takmičarskih mečeva (10 u prvenstvu i po jednu u Kupu Srbije i u kvalifikacijama za Ligu Evrope).

Marjanović, verovatno, neće biti poslednji koji odlazi iz Partizana ove zime. Nezvanično, levi bek Nemanja Miletić na putu je da se preseli u Francusku. Ako on ode, crno-beli će na toj strani ostati sa Nemanjom Antonovim i najavljenim Slobodanom Uroševićem iz Napretka.

Još se ne zna ni da li će Brazilac Everton Luiz i napadač Leandre Tavamba ostati...

Igrači Partizana danas i sutra su na lekarskim pregledima, a u petak počinju pripreme, okupljanjem svih u "Zemunelu".

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar