Cupara: Probaćemo da osvojimo medalju u Hrvatskoj!

Prvi golman reprezentacije Srbije Vladimir Cupara optimista je pred duel sa Hrvatskom u Splitu, u okviru Evropskog prvenstva.

Ostali sportovi 12.01.2018 | 14:30
Cupara: Probaćemo da osvojimo medalju u Hrvatskoj!
Cupara poručuje da njegova ekipa ima kvalitet da se upusti u borbu za medalju na Evropskom prvenstvu.

"Jedva čekam da počne prvenstvo, kao i moji saigrači. Naporno smo radili i spremni idemo u Hrvatsku. U pripremnom periodu nismo pokazali ono što možemo, ali će do duela sa Hrvatskom na startu turnira sve doći na svoje", rekao je Cupara za sajt RSS.

Cupara će baš u Splitu debitovati na velikim takmičenjima u reprezentaciji.

"To je motiv više za mene. Mnogo se priča o toj utakmici, ali nije jedina u grupi i šta god da bude idemo dalje. Najbitnije je da prođemo u drugi krug i probamo da uradimo nešto više. Ima mnogo pretendenata za najviši plasman, a probaćemo i mi da dođemo do medalje", zaključio je Cupara.

Izabranici Jovice Cvetkovića stigli su u slovenačke Terme Zreče na završni deo priprema i prijateljske utakmice sa domaćom selekcijom, u utorak od 19 sati u Murskoj Soboti i sutra u Velenju od 18.

Dobra vest je da je trening sa ekipom odradio Rastko Stojković koji je na svoju odgovornost odložio operaciju kolena i priključio se nacionalnom timu.

Meč Hrvatske i Srbije igra se večeras od 20.30 u splitskoj Spaladijum areni.

Izvor: B92

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Maroja

12.01.2018 13:37

Kad tribine zagrme:grmi sijeva oluja se sprema.

ODGOVORITE