Spremaju se potresi u ''Vječnom gradu''!

Romini bekovi - nekadašnji tandem Lacija! Stefan Lihtštajner, kome ugovor ističe narednog leta, ozbiljna želja Vučice.

Fudbal 08.01.2018 | 09:00
Spremaju se potresi u ''Vječnom gradu''!
Da li će to Roma konačno dobiti ozbiljnog desnog beka? Kako piše dobro upućeni rimski Korijere delo sport, Vučica bi iz Juventusa mogla da dovede Stefana Lihtštajnera, koji bi uprkos ulasku u ozbiljne igračke godine, mogao da predstavlja značajan kapital za Rimljane.

Zanimljivo, Vučica bi u slučaju postizanja dogovora uskoro na bekovskim pozicijama mogla da ima igrače koji su pred kraj prošle decenije činili tandem u ljutom rivalu Laciju, s obzirom da su Lihtštajner i Kolarov nekoliko sezona igrali zajedno u redovima Nebeskoplavih.

Poslednji pokušaj za rešavanjem tog mesta u timu sa Brunom Peresom pokazao se kao potpuni promašaj. Brazilac nije opravdao uloženi kapital (12.500.000 evra) pa bi već ove zime mogao da završi u turskom Galatasaraju. Tako bi za Švajcarca u Rimu vrata bila u potpunosti otvorena.

Prepreka za Lihtšajnerov dolazak u Večni grad nema, s obzirom da je prvotimac Stare dame ušao u poslednjih šest meseci ugovora, ali bi Juventus mogao da stavio “veto” na njegov prelazak ove zime, kako ne bi pojačavao jednog od direktnih konkurenata za “skudeto”, iako Roma to praktično više i nije nakon nekoliko poslednjih kikseva.

Lihtšajner je u Juventusu upravo iz Lacija stigao na leto 2011. godine za 10.000.000 evra, a pre toga je nastupao za Lil i Grashopers.

Izvor: mozzartsport

FOTO: Action images

Komentari / 0

Ostavite komentar