Novi problem: Agasi pod znakom pitanja za Melburn?

Andre Agasi, trener Novaka Đokovića, odustao je od učešća na "World Tennis Challenge" u Adelejdu, pošto se još nije oporavio od pada sa snouborda.

Tenis 07.01.2018 | 18:15
Novi problem: Agasi pod znakom pitanja za Melburn?
Na egzibicionom turniru u Australiji, Agasi je trebalo da učestvuje kao predstavnik "Tima Amerike" zajedno sa Fransisom Tijafoom i braćom Brajan.

"Veoma sam razočaran što moram da odustanem od 'World Tennis Challenge'. Nažalost, tokom Božićnog odmora imao sam incident prilikom snoubordinga, nisam se još oporavio i ne mogu da putujem do Australije. Nadao sam se ponovnom nastupu u Adelaidi... Svim mojim navijačima se izvinjavama i vidimo se uskoro", rekao je Agasi. 

Kako Agasi nije u stanju da putuje zbog povreda, postavlja se pitanje da li će moći da dođe u Australiju, ukoliko Novak bude odlučio da igra. 

Do početka Australijan opena ima još dosta, Agasi je još ranije naglasio kako će sigurno biti sa Novakom u Melburnu, međutim sada nije samo Novakovu učešće pod pitanjem, već i Agasijevo. 

Podsećamo, Đoković, osvajač šest titula u Melburnu, posle šestomesečne pauze odložio je povratak na teren zbog bolova u laktu i povukao se iz Abu Dabija i Dohe, a pre Australijan opena igraće na egzibicijama u Kujongu i "Taj brejk tens"-u. 

Otvoreno prvenstvo Australije kreće 15. januara i traje do 28. ovog meseca.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar