Ubio šest osoba: Potraga u toku

Bugarska policija započela je potragu za počiniocem šestostrukog ubistva u novogodišnjoj noći u Novom Iskaru kod Sofije, nakon što je utvrđeno da niko od ubijenih nije izvršio samoubistvo.

  • Vijesti
  • Region


Direktor Nacionalne istražne službe Borislav Sarafov izjavio je danas da su sve žrtve ubijene sa više hitaca iz vatrenog oružja.

"Nije jasno da li su svi ubijeni iz istog oružja, čekamo izveštaje stručnjaka. Predstoji puno posla u laboratorijama", rekao je Sarafov.

Načelnik Policijske uprave u Sofiji Mladen Marinov kaže da policija istražuje poslovanje jednog od ubijenih - Nedelča Junakova.

On je dodao da se provjerava i način na koji je Junakov stekao imovinu u Novom Iskaru, gdje je sa porodicom živio više od godinu dana.

Marinov je naveo da nije pronađeno oružje kojim je počinjeno šestostruko ubistvo.

U novogodišnjoj noći u porodičnoj kući u Novom Iskaru ubijeni su Nedelčo Junakov /42/, njegov sin Georgi Junakov /20/, Nedelčova tašta Elena Burdžijeva /64/, pastorka Nansi Ivanova /17/, njen momak Bobi Ivanov /19/.

U obližnjoj šumi u bunaru je pronađeno tijelo Keti Kuhove /45/ za kojom je policija objavila potragu nakon što je pronašla tijela petoro ubijenih.

Blizu bunara pronađen je i njihov porodični džip.

Poslije ubistva, koje je otkriveno juče nakon što je brat Nedelča Junakova prijavio policiji da već danima ne može da uspostavi vezu s njim, u javnosti su se pojavile razne verzije - od toga da je ubistvo izvršio Nedelčo, a zatim počinio samoubistvo, do toga da je ubica njegova nevjenčana supruga Keti Kuhova.

Izvor: Srna

KOMENTARI0
POŠALJITE PORUKU

Razvoj: NEST

© Đorđe Gajić 2018.
Sva prava zadržana.