''Bukti rat'' između Lebrona i Irvinga!

Košarkaš Boston Seltiksa Kajri Irving rekao je da se tokom prethodne sezone u Klivlednu nije osećao kao da klub želi da ostane tu.

Košarka 07.01.2018 | 08:30
''Bukti rat'' između Lebrona i Irvinga!
Košarkaš Boston Seltiksa Kajri Irving rekao je da se tokom prethodne sezone u Klivlednu nije osećao kao da klub želi da ostane tu

Prošlog juna je izazvao zemljotres tražeći trejd, a sada je za ESPN otkrio zašto je to uradio.

Irving je rekao da igranje pored Lebrona ima svojih prednosti, ali i mana. Objasnio je i da su detalji iznešeni u vezi sa njegovim zahtevom trejda pogrešno protumačeni.

„Nisam osećao potrebu da kažem bilo šta jer sam znao istinu, a znali su i oni. Nije bilo bitno šta drugi kaću. Nisu me želeli u Klivlendu“, rekao je Irving.

Lebron Džejms nije tada previše želeo da komentariče čitavu situaciju. Saigrači kažu da se prema Irvingu obraćao sa "the kid" (klinac), ali glasom starijeg brata.

Iman Šampert smatra da je najbolji Lebron Irvinga verovatno i doživljavao kao mlađeg brata, ali je Kajri to video kao nedostatak poštovanja.

Nedelju dana posle ove izjave Irvinga, novinari su Džejmsa pitali za mišljenje.

„To uopšte nema nikakvog smisla“,  rekao je Džejms posle utakmice sa Atlantom u kojoj je Klivlend pobedio 15. put u 16. utakmica. Na pitanje da obrazloži, Džejms se samo nasmejao i napustio salu.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar