Sigurno niste čuli za novog igrača Arsenala!

Arsen Venger nije čovek koji voli da "razbije kasu" kako bi doveo fudbalera i to se verovatno neće promeniti dok god je trener.

Fudbal 07.01.2018 | 11:00
Sigurno niste čuli za novog igrača Arsenala!
Dok se navijači Arsenala pitaju da li će klub tokom januara ostati bez Aleksisa Sančeza i Mesuta Ozila - Arsen Venger je doveo fudbalera iz Grčke.

Talentovani Konstantinos Mavropanos (20) doputovao je u London kako bi "završio" transfer vredam 2,1 milion evra koliko sleduje njegovom klubu PAS Janjini za koji je debitovao u novembru 2016. godine i od tada skupio 20 nastupa.

Radi se o visokom igraču (1,92m) koji igra na poziciji štopera i koji važi za jednog od najtalentovanijih fudbalera Grčke uz Panajotisa Recosa.

Navodno, Arsenal neće odmah koristiti Mavropanosa nego će ga proslediti na pozajmicu u Bundes ligu, što je uobičajena praksa.Njegov trener u mladoj reprezentaciji Antonis Nikopolidis, legendarni grčki golman, je za "Gardijan" kazao da se radi o fudbaleru koji ima veliki potencijal, a da će zbog njegove fizičke dominantnosti brzo da se prilagodi na Premijer ligu.

"Konstantno se razvija i veoma je napredovao u poslednjih nekoliko godina. Jak je i odličan u vazduhu, ali i odličan momak. Arsenal je idealan za njega", kazao je on.

Sigurno je da to nije ono što su navijači londonskog kluba zamislili u ovom prelaznom roku, ali oduvek je poznato da je Arsen Venger imao "njuh" za talentovane fudbalere. Uz to, zanimljiva je i današnja priča o Real Madridu koji je za sličan novac koliko je Arsenal platio za Mavropanosa, ostao bez Filipea Kutinja pre desetak godina.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar