Kopljar pred Srbiju: Već mogu da zamislim atmosferu!

Rukometaš reprezentacije Hrvatske Marko Kopljar rekao je da je lepo što nema karata za meč sa Srbijom, kao i da već može da zamisli atmosferu na meču.

Ostali sportovi 06.01.2018 | 13:30
Kopljar pred Srbiju: Već mogu da zamislim atmosferu!
Selekcije Srbija i Hrvatske otvoriće Evropsko prvenstvo u rukometu 12. januara u Splitu.

“Lepo je što nema karata za prvu utakmicu. Već mogu da zamislim kakva će atmosfera biti na toj utakmici, ali i u svim utakmicama koje mi igramo. Siguran sam da će biti i odlična atmosfera u drugim grupama. Mislim da smo postali rukometna nacija koja ga voli i prati. Jedva čekam da sve počne", rekao je Kopljar.

Kopljar, rukometaš Berlina, kaže da je veoma važno ostaviti dobar utisak u prvom meču.

"Moramo da ostavimo dobar utisak u prvoj utakmici. I u ovoj pripremnoj s Crnom Gorom, a onda i kasnije protiv Srbije u prvoj utakmici na šampionatu. Moramo pokazati naše najjače oružje, a to je obrana i polukontra. Onda iz tog nekog pozitivnog rezultata poleteti sve do kraja", istakao je Kopljar.

Srbija se nalazi u grupi "smrti" sa Islandom, Švedskom i Hrvatskom. Prvi meč igramo sa domaćinom (12.1), potom dva dana kasnije sa Švedskom, a poslednji u grupi igramo sa Islandom 16. janaura.

Dalje prolaze najbolje tri selekcije, potom se stvaraju dve grupe od po šest selekcija, najbolje dve iz svake prolaze u polufinale, a potom slede i finale, kao i utakmica za treće mesto.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar