Ovo je uspješna godina za Lopare

Opštinski odbor /OO/ DNS-a Lopare večeras je organizovao novogodišnji prijem u prostorijama stranke gdje su se okupili brojni članovi, simpatizeri, prijatelji i koalicioni partneri.

Republika Srpska 29.12.2017 | 18:35
Ovo je uspješna godina za Lopare
Uz najljepše praznične želje okupljenima se obratio predsjednik OO DNS Lopare Đorđe Popović i istakao da svi članovi mogu da budu ponosni na rad stranke u ovoj majevičkoj opštini.

„Iza nas je uspješna godina za Lopare, u kojoj smo dali snažnu podršku za razvoj privrede i otvaranju novih radnih mjesta“, rekao je Popović novinarima.

Popović je ocjenio dosadašnji rad stranke veoma dobrim istakavši da rezultati na predhodnim izborima to potvrđuju.

„Ovde smo kao stranka rasli u kontinuitetu i nastavljamo taj pozitivan trend iz predhodnog perioda“, istakao je Popović.

On je napomenuo da je DNS zadovoljan saradnjom sa koalicionim partnerima sa kojima kako kaže Popović ova stranka ima pozitivan pristup koji poziva na saradnju i rješavanje problema u korist građana.

„Skupština opštine, u kojoj učestvujemo sa četiri odbornika u skupštinskoj većini radila je u jednoj harmoniji i često donosila odluke jednoglasno a sve za dobrobit građana“, rekao je Popović.

Popović je sugrađanima čestitao Novu godinu i Božić poželivši im dobro zdravlje, pozitivnu energiju koja će podstaći dalji zajednički rad za napredovanje majevičkog kraja i Lopara.

(BN)

Komentari / 5

Ostavite komentar
Name

Tete

29.12.2017 17:45

Pazi humora: Lopare a SUGRAĐANI. Obična vukojebina.Nekad i bilo fino mijesto dok nisu raskrčmili državne firme a sad ko je bio vidio je.Čuj sugrađani ?

ODGOVORITE
Name

Još malo

29.12.2017 21:01

Širite se i rastete u kontinuitetu. E pa zipa loma dolazi u Lopare Ujedinje.. Srps.. i onda rasulo.

Name

Jaric

29.12.2017 23:13

Popovicu je uskoro smjena, zato se kiselo smije...

Name

Balkanska posla

29.12.2017 20:18

Sami sebe hvale. Kao i svi ostali.

ODGOVORITE
Name

trnacko

30.12.2017 01:21

Ha ha...nek cestita profesionalno uz litrenjacu....sve alkoholicari!

ODGOVORITE