Posljednji pozdrav malenom anđelu

Na Novom groblju u Beogradu u 15 časova počeo je posljednji ispraćaj malenog Dejana Todorovića, sina srpskog glumca Srđana Žike Todorovića i njegove supruge Ane Todorović.

Srbija 23.12.2017 | 16:12
Posljednji pozdrav malenom anđelu
Na groblje su prvi stigli Žika i Ana, koja nije mogla da sakrije suze.



Odmah za njima na Novo groblje stigli su udovica glumca Bore Todorovića, Srđanovog oca i dede malog Dejana, bivši fudbaler Nenad Bjeković, Srđan i Goran Đoković, poslanik DS Dragoljub Mićunović, Dragan Bjelogrlić, Boda Ninković...



Nataša Ninković, Slobodan Boda Ninković, Dragan Bjelogrlić i Dragan Petrović Pele.



Anica Dobra, Nataša Ninković, Dragan Bjelogrlić, Dragan Petrović Pele, Slobodan Boda Ninković.



Porodica pokojnog mališana danas će prisustvovati ispraćaju za kremaciju, a urna sa njegovim pepelom će, kako smo već pisali, biti položena pored njegovog dede, a Žikinog pokojnog oca Bore.



Razlog iz kog će Dejan biti kremiran jeste taj što su Žika i Ana agnostici.

Podsetimo, maleni Dejan preminuo je u sredu poslepodne, u snu, u porodičnom stanu Todorovića na Vračaru.

Obdukcija koja je obavljena pokazala je da je dijete preminulo od sindroma "iznenadne smrti".

''Sve se dogodilo juče popodne. Dejan se nije otrovao.... ugušio se u krevetu. Bio je prehlađen, stavila sam ga na spavanje, i ostala u dnevnoj sobi da gledam film. Malo kasnije sam ga pronašla sa glavom zadubljenom u jastuk'', rekla je Ana Todorović za Telegraf, u četvrtak popodne.

Žika se sa sinom i suprugom posljednji put u javnosti pojavio na proslavi krsne slave Aranđelovdan, 21. novembra, kod porodice Đoković.

Srđan Žika Todorović i njegova supruga Ana dobili su sina 4. maja 2014. godine, a u braku su već 10 godina. Ljubav je počela na Adi Bojani, a ubrzo nakon toga su se vjenčali.

Izvor: Telegraf.rs

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

Doko

23.12.2017 17:23

Pocivaj u miru andjela mali

ODGOVORITE
Name

Bigi

24.12.2017 09:00

Pocivaj u miru andjele...

ODGOVORITE
Name

Bg

27.12.2017 02:08

Sindrom iznenadne smrti u medicini nije postojao vekovima unazad vec s dolaskom (ovakvih vlada i funkcionera) mmr obaveznih vakcina. Imate li duse gospodo funkcioneri??? Elito Beogradska dookle cutati??? Sine duso mala.. Vrati se roditeljima svojim pod drugim imenom..likom. Dace dragi bog da mama zatrudni brzo.

ODGOVORITE