Ludilo: Ako odbrane titulu prvaka svijeta, dobiće...

Nemački fudbalski savez odredio velike nagrade za reprezentativce i članove stručnog štaba ako odbrane titulu prvaka sveta u Rusiji naredne godine.

Fudbal 16.12.2017 | 10:00
Ludilo: Ako odbrane titulu prvaka svijeta, dobiće...
Kakav motiv za "pancere"!

Svaki nemački fudbalski reprezentativac, SVAKI, dobiće 350.000 evra ako Nemačka odbrani titulu prvaka sveta u Rusiji naredne godine, objavio je danas Nemački fudbalski savez.

To je najveća nagrada ikada obećana nemačkim fudbalerima za rezultat na Svetskom prvenstvu!

Na prethodnom Svetskom prvenstvu u Brazilu pre četiri godine nemački reprezentativci dobili su po 300.000 evra za osvajanje titule prvaka.

Za plasman u osminu finala SP u Rusiji, Nemački savez nije predvideo nagrade, a za ulazak u četvrtfinale igrači će dobiti po 75.000 evra, zatim 125.000 ako izbore polufinale, 150.000 ako osvoje treće mesto i na kraju 200.000 za finale na moskovskom stadionu "Lužniki".

"Velika motivacija za naše igrače je motivaciju mogućnost da postanu dva puta zaredom svetski prvak, prvi put u istoriji", izjavio je predsednik Saveza Rajnhard Grinde, a sekretar Saveza Fridrih Kurijus se nadovezao: "Pregovori sa kapitenom Manuelom Nojerom i ostatkom reprezentacije bili su mirni, otvoreni i jednostavni". 

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar